20

Имам да правя:

преди 4 години

Портрет на Морихей Уешиба. И ще си спазя обещанието.... Ние сме убийци, ние сме ловци, ние бяхме и събирачи на храна и на каквото намерихме! Време е да се върнем към старите си обичай. Цареубийство наприм. ДС, МП ние няма да ви съдим момчета! Да се удави във ваната какво ще кажете?

19

Ало ДС

преди 4 години

Тоя на специално отглеждане ли е бил? В смисъл знаехте ли какво ще направи и е направил? *** обществото сме по един *** да не може да ликвидираме. И с години с години си правят каквото си искат.... И ни унищожават животите ....

18

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоИ защо те притесняват тези 120 000 червея? Ако са тези нематоди, с които най-често експериментират биолозите, всеки червей е под милиметър дълъг. Цялото количество можеш да побереш в кофичка от кисело мляко.

17

Абе най-агресивните

преди 4 години

Май нещо приключиха курса! Услуга за услуга!

16

Лелее

преди 4 години

Антични техники от музея на космонавтиката ли показвате? А ония със странните траектории не са при Мъск нали? Ония дето се движат като мен!

15

Демек

преди 4 години

Никога

14

Анонимен

преди 4 години

До Само да попитамВЧЕРА?

13

Само да попитам

преди 4 години

А хора кога ще доставя ?

12

ПроСоТо

преди 4 години

Е!!!!!...Берекят версин,добре са посмях....-Първо:-"Драгон" бил "прифанат" от МКС..Това ДОБРЕ,супер!!..НАЙ-ПОСЛЕ....Но за какво е бил НАПЪНА ?..-Да достави МИШКИ,ЧЕРВЕИ ,и.."Саймън".../"Саймън сез"../..Обаче защо имам чувството,че такива експерименти бяха направени още ПРЕДИ 50 години?!..Какви игри играе щатския "Корейко"?!.."120 000 ЧЕРВЕЯ"?!?!?!..Знам,че всъщност "Колелото на Историята" НЕ СЕ ВЪРТИ,то просто БУКСУВА,но...нещо ФАНА ДА МИ ПИСВА от тая..ЩУРОБЛЪСКАНИЦА..

11

Анонимен

преди 4 години

Ще си играят на "саймън каза" и ще им разказва вицове.

10

Анонимен

преди 4 години

Е м чи добре ко от туй как така цели 3тона божичко

9

Анонимен

преди 4 години

"В Холивууд много хубави ракети правят ,браво!А ще има ли нови филми с ракети макети които уж кацат на Луната!?"Стига де, наскоро излезе версията с Райън Гослинг, ти колко още искаш!?

8

Анонимен

преди 4 години

Допълнение: а след час насаме с италианският астронавт Лука Пармитано, роботът разбрал и че италианеца е много загорял

7

хихи

преди 4 години

В Холивууд много хубави ракети правят ,браво!А ще има ли нови филми с ракети макети които уж кацат на Луната!?

6

Анонимен

преди 4 години

"робот, разпознаващ емоции" - след като астронавта Джон поискал от руските си колеги теслата и ударил няколко пъти по ламарините на робота, въпросния робот разпознал, че Джон му е много бесен....

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Новата версия е усъвършенствана, така че да може да проявява съпричастност към хората от екипажа..... С две думи - ТЕНЕКИЕН ДОСАДНИК .По-добре досадник отколкото САДИСТ!Ти какво предпочиташ? Ти удреже журката! Ха ха ха ха

4

Хахаха

преди 4 години

Новата версия е усъвършенствана, така че да може да проявява съпричастност към хората от екипажа..... С две думи - ТЕНЕКИЕН ДОСАДНИК .

3

Зозо

преди 4 години

Роботът Саймън е дядото на R2D2, а пещерните *** да си пишат каквото искат - елементарни типове!!! :))))))))))))))))))))

2

Sichtpunkt

преди 4 години

За това пък руският "терминатор" Фьодор, е първият робот в света, който може да стреля с две ръце. Качен е на МКС по възможност да изпотрепе всички освен руските пияндета.

1

Анонимен

преди 4 години

Не може завие едно болтче, но ще се скъсва от рев, супер