20

муспи

преди 4 години

Ако на белите страни спадне икономиката, ще спрат да купуват китайските стоки и Китай ще издъхне. Но има и още по радикален начин, - ако се избият евреите ще изчезне и всякакъв пушек!

19

Анонимен

преди 4 години

Например Меркел също сама се простреля в крака с мигрантската криза, но мислеше че прави добро. Както се казва: Преди да направим някоя глупост, измисляме високоетични причини.

18

Анонимен

преди 4 години

Мда, има и самоубийци, което е напълно нормално и в полза на климата в ерая на краищата.

17

Смях

преди 4 години

Този дава вид на много копетентен. Прилича на професор. Към БАН. Очевидно обича да пише и да донася. Ето и сега донесе до нашето знание за... климата и колко точно процента допринася Китай. То наште тецове не сме изчислили, ама точно тоя професор има данни баш за Китай. Европата не мож сама да се бори, тряба и ний!

16

Анонимен

преди 4 години

Климата на Земята постоянно се променя.Ледников период.После по наши земи имало плитко море,пресушаване,слонове,жирафи,антилопи са бродели .После тук става умереноконтинентален климат със студени зими.Водното течение Гълфстрийм се променя и топи ледниците на север.Имаше легални комунисти БКП,сега нелегални БСП.Такава е природата и живота!

15

Мунчо

преди 4 години

М,даааа.Пещерните хора много месо си пекли на дървена жар и разтопили ледниците от ледниковият период! Уж климатични промени,а всяка зима пенсията ми не стига за дърва и ***!

14

Американ

преди 4 години

До fighterГалош, глобално затопляне има, спор няма.Спорът е какво го причинява и как да се спре.Пендepacтитe искат да намалят газовете, докато истината е, че трябва да се намали населението с най-малко 50%, но това не е политически коректно, понеже ще се ограничат правата на скакалците.

13

Анонимен

преди 4 години

Все някой трябва да започне и после ще го последват и другите. Като ЕС заяви на жълтурите и на краварите "няма да търгуваме с вас докато..." и да видиш какво става.

12

Анонимен

преди 4 години

Лошо няма нека се самоубие.След това ще се появи нещо ново и по-добро.

11

fighter

преди 4 години

Ако тоя паля.чо е истински синоптик,то той много добре трябва да съзнава,е говори пълни простотии,защото като такъв прекрасно знае,че ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ няма!!!Синоптиците са едни от хората които знаят най-добре,че човек не може да влияе на климата.

10

Г.Т.

преди 4 години

ЕС ще се самоубие...Кой е ЕС! Веднага някой да звънне на 112!

9

Жана

преди 4 години

Грета няма да каже нищо на Индия, защото те й веселят "душичката", и тя си ги пази..иначе европейците трябва да се ограничават , да не цапат, да не раждат, а само да бачкат и да кротуват, за да нахранят " другите"...така че ЕС за жалост отдавна е бита карта

8

ХАЯСКО

преди 4 години

Той ЕС си е самоубит отдавна.

7

Ориз и браш

преди 4 години

Проблемът на Уганда е че им дават заеми, но е забраненено да строят индусрални проекти.

6

Анонимен

преди 4 години

чакам Грета Туненбергер да иде да каже на Индия и Китай да не замърсяват, аз няма да воювам заради Грета.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен НАДРУСАНО ....НА ГЕЙ ПАРАД ....ДЕМОКРАТ

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен14 И БАНГЛАДЕШ И РУАНДА ,СТРОЯТ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ

3

Анонимен

преди 4 години

Нас ни обсипват с данъци че колите ни пушели а Китай има 900 Теца

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ТЪПО, ПРАЗНО ,КЪНТИ ,ЛЪЖЕ ,МАЖЕ ,ЛИ ГАВИ ,ПСИХЯСВА ,КОКАЙН ДРОГА .... =ДЕМОКРАТ !ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ !

1

Анонимен

преди 4 години

___САЩ Е НАЙ ГГОЛЕМИЯТ ЗАМЪРСИТЕЛ В СВЕТА ! ТОЯ, ЩЕ Е ПРОФЕСОР :ДЕМОКРАТ ЩОМ ЛЪЖЕ ЗА КИТАЙ . ПРОФЕСОРИТЕ ДЕМОКРАТИ ,ПО ЛЪЖИТЕ СЕ ПОЗНАВАТ - КАКТО И САМАТА ДЕМОКРАЦИЯ . ДЕМАГОГИЯ , ЛИ. ГИ И ЛЪЖИ !