39

До 35

преди 4 години

Жан не ти приватизира нищо, не преподава в НБУ, няма фондация и няма апартамент в "Златен Век". САЩ отказаха да финансират България през 97, а изкараха *** на улицата. Какво да кажем за убийството на Луканов. Наистина ли вярваш, че някаква Меджидиева го е поръчала?

38

Скептик

преди 4 години

Нито правова държава, нито гражданско общество. Хората имаха илюзии до 98-***. Не трябваше да се обвързваме с НАТО. Не трябваше да се унищожават кооперациите. Не трябваше да се разтуря държавата. Не трябваше да се либерализира банковата система. Не трябваше да се къса с Русия. ЕС не уважава слаби членки.

37

Анонимен

преди 4 години

СДС? Какво беше това? "Стани Да Седна"?Могат ли да съберат хора, за напълването на един файтон?А ако трябва да бъдем сериозни - СДС пропадна благодарение на амбициите на Костов: Искаше да прави собствена партия и понеже нищо друго не беше по ръка, използва СДС!А там имаше и демоктари, и социал-демократи.... А не псевдо политици, каквито са сега в партиите, кичещи се с тези имена! И колко от хората, днес, в тези "партии" с извинение, помнят Стефан Савов или Петър Дертлиев?

36

Анонимен

преди 4 години

СДС бе създадено по заповед на САЩ. БСП по заповед на САЩ, унищожи напълно БКП. Демократите унищожиха България. СДС бяха некадърници и престъпници, а сега наред са мутродемократите, които на времето СДС ги вкара в групировките. Това е общата схема.

35

Повтарям

преди 4 години

СДС клонингът на БСП - Луканов съдаде банките, а Христов и Костов ги перяха.Куо Вадис бе момче - Цветелина Бориславова Карагьозова Нейният баща Борислав Карагьозов е служител на ПГУ-ДС и работи като техническо лице в български посолства. Нейната майка Веселина Карагьозова е акционерка в Кемисол АД, Стара Загора дружество, търгуващо с химически продукти. Бегай у лево - Проклети да сте клонингите на Луканов и *** ограбили БГ.Краят ви е като на Луканов.Проклети да сте!

34

стига ци клел

преди 4 години

До Проклети да сте!глупости на търкалета! Комсомолският секретар ЖВ, беше последнотот кранче, което източи спестяванията на хората и подкваси "масовата приватизация" - зелените бонови книжки. С тях, за БЕЗПАРИ, баневци, герговци и т.п. изкупиха България

33

Идеалист

преди 4 години

Бог да прости СДС и мечтите ни. Падението достигна дъното. Днес ни управлява Борисов, които в онези бурни години беше във върха на тъмните си сикаджийски години. Да перифразираме предателя Ал. Йорданов: " Днес не е добър ден за българската демокрация!"

32

Предатели

преди 4 години

СДС е клонигът на БКП създаден от Луканов - превратаджията!Цачева - БКП, Плевенлиев - баща ЦК на БКП - Плевенлиев платен комсомолски секретар на БКП, Борисо-БКП, Бориславова - БКП - посолство Румъния, Фидосова- БКП, Менда Стоянова - БКП, Трайков - Вълчев - Дянков завършили чрез "Отворено общество" фондация Живкова на Запад - БКП, Цветанов - баща - УБО - преторианската гвардия на БКП - синът носи папки, Костов - политкомисар Маркс- БКП - предавал колеги.Проклети да сте - *** пребоядисани

31

До 41 и Тато от Прав

преди 4 години

И това доживяхме съсипатели на България като Живков,Луканов,Виденов да ги героизирате.Какво оставяха след себе си бе агитаторе ?Какво констатира ГЛАВНИЯТ-,,Социализъма е едно недоносче"Къде отидоха за 45 години Дания,Белгия,Австрия,Люксембург,Скандинавия все страни от нашата черга.Докарахте народа до купони,режим,мораториум и ,Сорос ли беше виновен? Трябваше още месецдва да остане ЖАН,за да закрием България!Измислихте си враг,слепци и съсипатели Къде социализмът победи бе главо чугунена?

30

Честита годишнина!

преди 4 години

Честита годишнина на старите, достойни седесари.На позитанковците - най-искрено съчувствие. Пийте си чайчетата, гледайте старите черно-бели филми, прославящи социализЪма и се изказвайте на вашите си квартални партийни събрания, ако все още ги правите.

29

Тато из Правец

преди 4 години

Кой не скача е червен ! Помните ли го ? Викахте ли ? Скачахте ли ?Сега що се оплаквате ???

28

Проклети да сте!

преди 4 години

Проклети да са!Единственият човек опълчил се на Сорос, МВФ и СБ беше Виденов - отговорът беше безпощаден.Дойде "гУевият иекономист" - Костов подписа предателството на БГ и на следващият ден магазините бяха пълни.Проклети да сте, предателите на БГ - Софиянски, Луканов, Костов, Пръмова, Михайлова, Паси, Плевенлиев и амнистираните затворници - активни дейци в преврата.

27

Тато из Правец

преди 4 години

Комунистическата организация СДС създадена от комуниста-евреин Андрей Карлович Луканов свърши своята роля в разрухата на България !!! Неин председател беше един селянин от Веселиново ,който преписа една книга и я издаде с принцеса Людмила Живкова . След това го наследи побъркания евреин Фил Димитров,който съвсем оср@ работата...

26

ГЕРБ-разклонение-БСП

преди 4 години

СДС -МЕТАСТАЗАТА НА БКП!БЪЛГАРИЯ Е МУТРИЗИРАНА АТ ГЕРБ!! УМИРАНЕ ИМА - ОТЪРВАНЕ НЯМА!!!МИРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ НЕ Е НИКАКВА РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

До Стар Софиянец Прекалено стар и *** "софиянец" Ха Ха Плюнкаджийска чалга :)

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32 Смени си памперса че миришеш

23

това е

преди 4 години

Грешката на Бога е,че създаде дявола-човека

22

Стар Софиянец

преди 4 години

СДС ги създадоха и подкрепяха САЩ и други западни държави. Основната задача на СДС беше унищожаването на България и те се справиха - некадърност, реституция, връщане на земята в реални граници, приватизация, корупция и грабеж чрез властта, пускане на криминалните престъпници от затворите. Това съсипа икономиката на България, стандартът на живот спадна 15-20 пъти, което доведе до демографска катастрофа от 1992 година досега. После от СДС се родиха другите партии - НДСВ, ДСБ, ГЕРБ, псевдопатриоти

21

Соросоид

преди 4 години

Абсолютно неуспешно движение, породило отвращение в нормалните българи към дясното.Аз искренно се надявам тези да са участвали в един театър както пишат по-долу,защото остава другата вероятност - те да са били пълни некадърници.

20

Тарильома

преди 4 години

До Демократ-либералИдиотия!