12

Борисчо

преди 4 години

Леле леле ... загледах се в пътниците от клипчето ... леле леле леле

11

179

преди 4 години

Такова е положението в София в пиковите часове всеки божи ден :D

10

5 сила

преди 4 години

В никоя от големите и богати страни в света няма протести в такъв мащаб. Франция е 5 сила в света. Явно ръководството на върха има проблем в комуникацията с народа. Очевадно е!

9

Калашников

преди 4 години

А у нас хаусът е повсеместен и 30 годишен.

8

Анонимен

преди 4 години

2025-а нашата пенсия при боко ще стигне 300 лв. нема да стачкувате еей

7

Сралин поц

преди 4 години

макрон е лузер

6

Анонимен

преди 4 години

Макрон е от хората, които направиха Франция хубава държава. А протестиращи винаги ще има. Протестират за щяло и нещяло.

5

Анонимен

преди 4 години

Без кръв никога няма да прерасне в нещо повече от импотентен протест. Тези които са за убиване са добре защитени и затова трябва мръснишка игра. Страх ги е да подпалят Франция. Мислят само за скотско оцеляване.

4

Язека

преди 4 години

Тея рипат от мъка защото ще се пенсионират с по 900 ? на 62г., възраст и размер на пенсия за която ние също ще скачаме...но от кеф.

3

Момо

преди 4 години

3/4 от французите подкрепят реформата предложена от правителството.Наясно ли сте, че шофьорите на автобуси в RATP и машинистите в RATP/SNCF се пенсионират на 50 години и вземат брутна пенсия от 3700??За да ви стане ясно каква сума е това ще ви кажа, че това е повече от две брутни минимални заплати във Франция. Сума, която се приема за много добра.

2

Факт!

преди 4 години

Франция е над два пъти по-голяма от германия с владения из цялото земно кълбо бивши колонии бъкани с ресурси ядрена сила с повече ябг от Китай и трета след Сащ и расию и език говорим навсякъде.***!

1

Анонимен

преди 4 години

Да видим дали ще прерастне в нещо по-голямо из Европа.Като човек работил в две френски компании, очаквам големи сривове и загуби, за да им се върне за толерирането на цветни и прости създания.