15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Там все още хората си хапват, за разлика от благословената от Бога България, която хранеше половин Европа с плодове и зеленчуци, а сега я докараха да внася домати от Полша, сливи - от Чили, грозде - от ЮАР, тикви - от Испания, алабаш - от Холандия и т.н. Така е при Пожарникаря с генералските еполети, прочел само една книга в живота си!

14

Анонимен

преди 4 години

До Эврапэйскый СоюзУ тэбя машинка с турэцким акцэнтом! И с това приликите свършиха!

13

Анонимен

преди 4 години

В Путинова Рушия не само мужиците, но и мечките огладняха.Факт!

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Не само, продължавам да твърдя, че повечето мъже в България са *** като тopни бpъмбари, но светкавица ги е ударила в чугунените кратуни ю.

11

Sichtpunkt

преди 4 години

Мъжките екземпляри обаче не допускали женски и бебета мечки до труповете.Мъжките винаги са били несравними егоисти! Какво ще правим без женските и децата??? Много мъже са по-животни от белите мечки!Не само не допускат жените до храната ами и ги убиват!!

10

Боже Помогни

преди 4 години

на София, Глобалното Затопляне е заледило всичко, не мога и до магазина на стигна да си купя хляб с неизвестно капиталистическо съдържание. Господи, защо така ме наказа?!

9

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Съвсем нормални неща за Совдепия. Говорих ви преди месеци дори с години че ще дойде ден в който ще се скитат безпризорни мечки из Русията и Московията,ама вие -Не та не.И ме оплюхте като типични представители на оскотялия български народ.....Мдааа виж колко е важно да си образован....да ги предвидиш нещата.....а тук пишещите са все 80%-тови скотове в които черепните им кухини са празни и хвърчат само прилепи

8

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

е нали Белите Мечке вече трябваше да са измрели от Глобъл Топлото?!

7

Анонимен

преди 4 години

До 5Я,пробвай да оставяш храна на улични кучета и котки да видиш след време,колко ще започнат да се навъртат около мястото за хранене?Същото е и с мечките.

6

Анонимен

преди 4 години

Много ясно че Путин е прав. Вероятно тези мечки както Грета са актьори на издръжка към някое соросоидно НПО. Но важното е да се всява паника сред населението и да се вдигат данъците за да може екоталибаните да печелят повече.

5

Грета права, а Путин

преди 4 години

Нали нямало глобално затопляне според лъжливия комунист

4

Анонимен

преди 4 години

Мъжките не допускали женските и бебетата....Мъжките по природа са егоистични и жестоки, което води първо до тяхното унищожение.

3

Бате Гойко

преди 4 години

В заглавието пише, че са окупирали селището, а в статията се оказва, че хората ги хранят.

2

Анонимен

преди 4 години

Мечки-соросоидки агенти на ЦРУ.Ядат руснаци.

1

от мен

преди 4 години

Меците търсят конструктора на Т-34 !