15

Анонимен

преди 4 години

София затъна от автомобили и много смотани шофьори, много. Безумие е да се задръстват булеварди с автомобили. Вече е абсолютен дискомфорт да ползваш автомобил из София. В световен мащаб масовата простотия настъпва безмилостно. Пушеците ще унищожат това кълбо, задължително. Хората и автомобилите се увеличават с всяка изминала година. Продължаваме напред - както казва Кобрата, кой докъдето издържи, защото разум няма да има.

14

Анонимен

преди 4 години

Значи бандата на Фандъка усвои още някое и друго милионче от 2-милиардния бюджет на Столицата.

13

Анонимен

преди 4 години

Stiga fikni be

12

Анонимен

преди 4 години

А малките улички кога?Когато дойдат извънземни може би.По кметската логика хората прелитат с парашути,за да стигнат до булевардите.Освен това препоръката към собствениците на магазинчета,че е добре да се погрижат за тротоарните площи пред тях,направо ме изумява.Не правят проверки,не ги глобяват,а само им казват,че би било добре.Не държава,а блато.

11

Платена цензура

преди 4 години

Пак София пак снегорини пак е зима пак идиотщини , да не са пуснали пенсиите по ранно ......

10

ОСТАВКА

преди 4 години

Единственото хубаво в случая е че не е делничен ден, тогава вече щеше да е страшно, а Юрдечка щеше да хлипа в интервю за "обработените" улици.

9

Анонимен

преди 4 години

Хората катастрофираха заради заледените пътища , а те тръгнаха да ръсят като омекна и се стопи леда.Фандъкова е за затвора не за кмет, но и цялото правителство и идеолозите в сянка.

8

Анонимен

преди 4 години

а по кварталите ?споко, скоро ще се стопли :)

7

Анонимен

преди 4 години

Дааа и пак стоят под надлезите или най вдясно на некой булевард да си почиват

6

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ пак лъжат - нищо не беше обработено към 09:00 сутринта.

5

Йййй

преди 4 години

И най *** е, че не са си свършили работата и ще изкарат шофьорите които са се ударили виновни "несъобразена скорост" "неспазване на дистанция" и т.н., а реално всичко беше поледица.До кога с *** оправдания

4

Г.Т.

преди 4 години

На леда и с 2 см. грайфер да си, и с чисто нови скъпи зимни гуми пързалката не прощава!

3

Баровеца-"СФ

преди 4 години

Незнам, но за мен това е поредната ненадеждна институция. Към 6,30ч.безуспешни три опита да се свържа на националния тел. и две спрени коли на почистването бяхме зарязани долно и подло да се пързаляме на улица Беловодски път в жк Бояна гр. София! Оправихме се, но мъката причинена ще рефлектира върху държавата ни и болните и институций! Шофьор от пътното да умира, ръка не ще му подам, макар че съм дженталмен!

2

Фандъка

преди 4 години

За това ли рано, рано имаше 10 катастрофи, повечето от които верижни.... Пълни смешници

1

Курчо

преди 4 години

Ахааа..............обработват ми Янковия!