85

Георги

преди 4 години

Купувайте имоти по селата драги сънародници. Никъде в Европа няма толкова евтина земя. Задава се световна криза. Като се приберат българите от германия и англия ще изкупят земите и после ще духате супата. В апартамента на софия не могат да се съдят домати и краставици

84

Андрешковци

преди 4 години

Под окупационния режим на САЩ,Британия и Франция немцийците се превърнаха в български андрешковци - гънат се като върбови клинове и хитреят на дребно,като си снижиха военните разходи,продадоха си лицензите,снижиха драстично качеството и се направиха на ***. Качество може да очаквати от новоизгряващи производители и то до 5-6 години,защото и те след това нахитряват.

83

Я па я..!

преди 4 години

Най после руснаците ще си продават Лада Веста и другите.....

82

Пенсионер

преди 4 години

Това е бъдещето , колкото и да не ни изнася.И не само в авто производството , а на всякъде. Машини , роботи вече вършат почти всичко и работните места намаляват.Крайно време за нов обществен строй, при който собствениците да са богати, работниците много добре , а безработните да получават някакви пари с които да могат да живеят нормално.Не се ли случи това , загиваме.

81

Анонимен

преди 4 години

До 101До икономика е. Ако имаш пари, ще си я сменяш и ти редовно.

80

шматка

преди 4 години

Номера не мина.Искаха да накарат хората да сменят кори на 4-5г като храдилници но хората не са готови да инвестират по 20хил евро на петилетка.Занижиха качеството така че на 5-6 г колата да се срути изведнъж и ремонтите да се обезмислят.Нова.ХаХората си казаха като ще е нова шитня по добре някой евтин дръгел

79

Конфуции

преди 4 години

Бъдещето го има и коли ще има Тесла ЕсРено Зои и тн.Е сега няма всеки да е с кола.Времето на 10 та ръка немски барутниьи с газово и ръката през джама свърши.

78

Ала_Бала

преди 4 години

Германия ще се оправи, когато американските и британските окупационни войски напусната страната!

77

Анонимен

преди 4 години

Караме 2 мерцедеса в къщи, Е и С класа, трошат се, но резервни части колкото щеш. Не знам оризоварниците как са снабдени с части.

76

Анонимен

преди 4 години

Оставете ги немските стари бангии. Който иска читав автомобил да взима бензинова Тойота.

75

Анонимен

преди 4 години

за съжаление заради планираните дефекти и слаби елементи в новите коли,германците постепенно губят клиентела по цял свят,не е важно колата да е мощна и комфортна,трябва да е и надеждна,да можеш да разчиташ на нея,след като се подведоха по печалбарството пред надеждността ,ще губят пазари,тяхна им работа,японците ще ги заменят ,там нещата са по-здрави,макар да отстъпват по комфорт и мощ

74

Анонимен

преди 4 години

Ангела, отмъщението на Хонекер, е по-вредна от водородна бомба за немското общество. Последствията са по-продължителни и тежки.

73

Анонимен

преди 4 години

Така е когато партиите се гушнат в голяма коалиция всичко залязва, също като БКП и БЗНС при соца. Америка е нумбер 1, защото като изберат нов президент, старата управа я изритват на улицата, а и най- много 2 мандата. Меркел 16г....

72

бъдеще

преди 4 години

Германия менава на ток ето защо прехвърля заводите на югоизток за да ги зактие след отриването им.

71

Анонимен

преди 4 години

Германия, страната на поети и мислители, Гьоте, Шилер, Мартин Лутер...умрели преди стотици години. Бисмарк и Клаузевиц ако могат да видят какво наследство ще остави Меркел. Просто ужас!

70

Анонимен

преди 4 години

До Ludoto LencheЕ па докато германците търпАт баба Меркелуша.

69

Анонимен

преди 4 години

Мда, всяко начало има и край. Държавната фирма VW залязва като собственичката си.

68

Анонимен

преди 4 години

Старите германски инженери бачкаха и изпипваха нещата. Новите лигльовци мажат и лъжат.

67

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ia ne im berete grijata na nemskite marki ami daite da vidim do koga shte tarpim GERB I Boko ?!! Tova e vajnia vapros .vsichko drugo e prah v ochite !!!

66

Анонимен

преди 4 години

На *** да му изсъхнат ръчичките дано, да развие Паркинско да не може името си да напише ДАНО!!!!!!!