34

Анонимен

преди 4 години

Нови хипита едеоти. Нещо като самоубиец поливащ се с бензин, за да се спаси от обесване, чрез плашене на въжето и екзекутора.

33

Митето

преди 4 години

с 19-сантовия "сондаж" - културният ти "хоризонт" (за алтернативните пред "***" иде реч) е доста по-тесен от диаметъра на "сондаж" ти. Съболезнования!

32

Крамер

преди 4 години

Малко са!!! При 48% безработица и огромните маси от анархисти в Испания от едно вереме, треба да са поне милион и половина!Нот гуд!А таа Грета ако са изгуби у Малмо, ше я намерат забременяла ама от кой, ахмед, салих, рашид, другия ахмед или местан?

31

Митко 19см

преди 4 години

Не му е лесно на ***. Сега и Хавиер Бардем попадна в черния списък. Лео ДиКаприо разбрахме, че е там. Холивуд отдавна е ноу-гоу, управлява се от евр.еи.Какво му остана на *** да гледа? Турски сериали, Слави и Планета. Шъ съ опраим.

30

Пепи

преди 4 години

Живея в Мадрид и не съм чул за такова нещо.Тука са 4 дена почивни и всичко което има пари се е изнесло от столицата.В тая бройка половината са туристи и безделници.

29

Пепи

преди 4 години

Колко въглероден отпечатък са създали тези 500 000.С какво са дошли на похода - пеша ли.

28

Анонимен

преди 4 години

Излишаците довеждат преялите до истъпление. Една седмица глад и бой и всички безполови ще си седнат на задниците.

27

Анонимен

преди 4 години

На Хавиер Бардем му плащат господарите му, кинолиберали, на Грета Тунберг й плащат господарите й, от племето на майка й, и като бонус налагат болното за нормално.А другите 499 998 кре* тена какво правят в Мадрид? После да не се чудят защо им свалят по 30 кожи от гърба с данъци!

26

Анонимен

преди 4 години

А що не отидат да си правят демонстрациите в центровете на най алчния и замърсяващ капитализъм САЩ,Индия,Китай?Да отидат там бе!Ама не смеят щото сигурно ще ги пребият с камъни а *** в еврожендърската Европа на безопасно място!

25

Т.Шак

преди 4 години

Рециклирай екоактивист, спаси света!

24

Т.Шак

преди 4 години

В Мадрид са си направили събор на еко де6uлuтe. 500 хил са само малка част от тях.И всичките са стигнали до Мадрит с платноходки, велосипеди, коне, магарета, каруци, рикши, парапланери или по друг екологичен начин, предполагам.

23

Анонимен

преди 4 години

Ленин, Хитлер, Грета и другите демагози проповядват доктрини, в които сами не вярват, на хора, за които знаят, че са иддиоти.

22

Ellefson

преди 4 години

Абе между 15000 и 500000 е 33 ПЪТИ разликата... дайте снимки. Някой да не бърка нулите?

21

500000 + кукловоди

преди 4 години

Ако не ви мързи, вижте в нета нещичко за Breakthrough Energy и големите играчи в "програмите срещу затоплянето" - сред тях са Ричард Брансън, Бил Гейтс, Джек ***, Марк Закърбърг, саудитски принцове, Рей Далио, Джулиан Робъртсън, Дейвид Рубинстийн и... ама разбира се... Джорджито Шорош. Вижте и за ролята на всевъзможните фондации на Рокфелер. Всичко е познато до болка - от многото джобове в малкото големи сметки. Шъ съ бориме с климата, гравитацията и тъмната материя, а те шъ гушат. Както винаги.

20

13

преди 4 години

Грета пак е била без памперси да спести и който не иска да я чуе поне да я помирише.

19

Анонимен

преди 4 години

Кога ще измислят трактор, багер, самосвал, ТИР, контейнеровоз и тнт на батерии? И с какво ще ги зареждат? Слънчева енергия?

18

gf hf mf :>

преди 4 години

И Карл Сейгън говореше за климата, някой чу ли го тогава? А помните ли речта на онова малко момиче тогава Савърн Сузуки, която също беше се изказала на времето като Грета? И на края пак нищо... Не вярвам да се откажем от замърсителите, по скоро тези които са живи ще станат свидетели на тяхното изчерпване и чак тогава като нямаме избор ще ги заменим с алтернативни източници. Всичко друго е игра и показност само... :)

17

Анонимен

преди 4 години

Лошата новина е, че през 2020 в Германия ще се продадат 1,3 милиона автомобила по-малко от очакваното (колко милиона е това не знам) и само 100000 електрокара.

16

Кой лъже?

преди 4 години

"Не можем да чакаме повече, защото хора страдат и умират от извънредното климатично положение", каза още Грета преди началото на шествието.А аз казвам, че хората никога не са живели по-добре и популацията никога не е била по-висока. Ако има нещо страшно в случая, това са еко комунистите.

15

гост

преди 4 години

Земята се захлажда и затопля от както съществува... вс. Др. Е правене на пари от въздух, слънце.