82

Анонимен

преди 4 години

Фигуранти на кило

81

Мухахаха

преди 4 години

Армията с нов хеликоптер ...... ми звучи като - Кола нов внос , с единствен предишен собственик - германска пенсионерка и РЕАЛНИ 57 хил. км. . Найлоните още стоят по седалките .Шкембе воевода пак намаза някаква комисионна ........

80

Анонимен

преди 4 години

Една руска стрела и хеликопт.аут. милиони на вятъра,смях и плач

79

НРБ

преди 4 години

За България е нужно една гвардейската рота , а не армия и загуба на пари !!! Без икономика и млади българи няма нужда от армия !!! Кой да пази и от кой да ни пази ???

78

NATO

преди 4 години

Във връзка с това събитие, САЩ, Русия и Китай са се събрали на извънредно спешно заседание и са подписали пакт за взаимопомощ в случай, че България ги нападне.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76нееееее, шкембето се подсигури с огромни комисионни и продължава в тази посока (:

76

Анонимен

преди 4 години

ШКЕМБО СЕ ПОДСИГУРИ С ТЕЖКОТОНАЖЕН ХЕЛИКОПТЕР ЗА НЕГОВОТО ШКЕМБЕ ДА МУ МИСЛЯТ ПРОТИВНИЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ С ХИПЕРЗВУКОВИТЕ СИ РАКЕТИ КОИТО НЕ МОГАТ НА НИ УПЛАШАТ

75

неразбрал

преди 4 години

Колко струва това никому ненужно пъркало?Колко човешки живота щяха да бъдат спасени с тези пари?Някой знае ли?За скапаните Ф-16 /модел от 1974г/ вече знаем.Никой в ЕС и НАТО не си купува такива реликви ,а самото производство е спряно през 2005г.И затова ще чакаме 4-5 години ,за да ни сглобят някакви трошки в някой стар цех.

74

Жиб.

преди 4 години

За да си повишим способностите, трябва да имаме поне 50 хеликоптера - ако останем само с един, точно в сюблимния момент някой русофил ще му спука гумата или ще му подреже перката и край! Същото се отнася и за самолетите - малката бройка ги прави лесно уязвими а голямата бройка е скъпа което означава, че по-добре да плащаме за танкове и въртолети, отколко за такива скъпи самолети!

73

до 70

преди 4 години

Смешен ставаш с тая пушка прочети малко пише в уикепедия това е вертолет за превоз на шапкаре!

72

Анонимен

преди 4 години

Преди време Бойко каза, че предишните са купували само самолети с които да избягат а този вертолент не става ли за това !

71

Анонимен

преди 4 години

Хеликоптера е ретро с първи полет януари 1975 г. за малките тука ще кажа тогава вашите баби са ходили на сладкарница с трамвай за 6 ст. и са пили боза за 6 ст. Не динозаврите са умрели преди това

70

Анонимен

преди 4 години

от Боко до Елдо - "строго секрекно" - Ердо, моля те, забрани прашките в търговската си мрежа, щото някой хлапак може да уцели без да иска нашия вЪртолет или най-най-най- модерните ни американски щайги Ф16 и да ги свали

69

дълбоко замислен

преди 4 години

Ако към хеликоптера купят и една пушка няма да е лошо!

68

Анонимен

преди 4 години

Защо не го боядисат в Розово. Искам да служа в джендърската ни армия която е командвана от такъв тлъст ***.

67

Анонимен

преди 4 години

На света му се *** майката от как станаха модерни - Феминизъм ,Грийнпийс , други зелени мафиоти изнудвачи ,джендери недотаковани и сега нашия хеликоптер ще довърши света ;)

66

Анонимен

преди 4 години

Морската ни авиация се състои от 1 хеликоптер. Враговете ни треперят от страх.

65

джо

преди 4 години

Хора, идват светли празници. Нали Военният министър трябва да се отчете с нещо пред моряците. Вие какво искате да им даде? ..... Флотилия ли? Едно мизерно хеликоптерче ще свърши работа, те и без друго някой аварираха, други загубихме в инциденти. Ако нямат кораби и спомагателна авиация то какъв ще е този Флот. Иначе министъра нищо не чини като повечето министри, но това е друга тема.

64

Анонимен

преди 4 години

Не списувайте на кирливица, ей!

63

Bylgarche

преди 4 години

Mamo USA kato sa ni drugarcheta zaschto ne ni podarqvat nischto a sysedite pozlatixa,?