36

!!

преди 4 години

Ама бисексуален и *** флуиден не са ли различни неща? *** флуиден аз си мислех, че е когато не можеш да определиш ти самият от кой пол си...

35

рефера е виновен

преди 4 години

така де, нали трябва да ни убедите за джендърите- да ги приемаме! светът винаги е бил искелиферчен, но като сега не е било, трети, четвърти, пети, ..........., пол, няма мама няма тате, има номер едно и номер две, самоопределяне - различно! има нещо много збъркано!

34

пецата

преди 4 години

в шоу бизнеса се влиза през диванчето, така е от 100 години , после те пускат през креватите на богати чичковци и лели срещу големи хонорари , всички са с разбити анубиси, който не иска да дава дупе не взима добри роли , пример за супер подценен актьор е Колин Фаръл, много добър обаче не му дават роли а причината е че от устата му никога не е излиза нещо за ***

33

Идеалист

преди 4 години

Поръчкова джендърска статия. Нормалните хора - мъже и жени е време твърдо да се противопоставят на тези алчни, агресивни и подли извратеняци, защото ще затрият Света!

32

Г.Т.

преди 4 години

Сега искам по нов проит на сексуалността да определят и Фреди Меркюри и да се попикая от смях ....Show must go on .....

31

Г.Т.

преди 4 години

Ете тука те вече си такова таковата светът ... думи нямам да го опиша!

30

Анонимен

преди 4 години

НОВА,, БИОГЛАФИЯ ,,ЗНАЧИ ? БАШ ПЪК БРАНДО ?НА УМРЯЛО КУЧЕ ,НОЖ ВАДЯТ . ЩО НЕ ГО ИЗВАДИХА ,КАТО БЕШЕ ЖИВ И ЗДРАВ ? ЛЕЛЕ ! ТОВА ДЕМОКРАТИТЕ СА ВСЕЛЕНСКИ ШАМПИОНИ ПО ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИЯ . *** СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ,ЗАПЪРТЪЦИ ПО ЛЪЖИ .

29

Спец

преди 4 години

Баре бе, кат се напие и го удари хормона , все му е едно коза, жена, мъж или възглавница. Ама друго звучи "дженджър, менджър ..бисексуален " вместо просто обикновен развратен бройкаджия .

28

Анонимен

преди 4 години

И защо искат да ни втълпят че джендърството е нещо нормално. Вижте бе Брандо даже е бил ***. И какво ни интересува това нас нормалните хора.

27

Анонимен

преди 4 години

Сред българските актьори може би най-разгоненият е бил Богомил Симеонов - Животното.

26

Анонимен

преди 4 години

A защо постоянно ни се навира това в очите? Все се изтъква все едно е нещо нормално. Ами не е. Просто природата е дала на хората полово разделение и размножаване. Не знам защо изключенията се налагат като нещо нормално? Някаква псевдо-социална и3родщина. Смахнат свят!

25

100личанин

преди 4 години

Ами тя и новата яловица Сачева днес събра Синода да им обясни как не разбираме джендърството и колко е мил БХК . Натам вървят нещата , ненапразно я избраха нея...

24

човек

преди 4 години

На защитниците на мъртвите знаменитости искам да задам един въпрос:Трябва ли да мъчлим и за такива като великия военачалник и държавник Александър Македонски, който също е бил "*** флуиден" както сега е модерно да се казва?Историята не може да се премълчава. Един от неговите любовници е бил от неговите генерали.Това доказва две неща. Първо, че хомосексуалните не са задължително "меки китки", и второ, че не е "мода", и не е заразно - имало го е от хилядолетия както днес.

23

Нема умора

преди 4 години

Виден американски психиатър обясни наскоро защо тези болнави идеи са натрапват яростно в западната култура, която е в тежък упадък. Онези около 5% с явни психични отклонения, които в старите нехуманни времена са били мачкани жестоко, сега могат да си развихрят маниакалната упоритост и желанието да доминират. Те не се отказват никога. Ако заразената от тях култура отстъпи, свършено е с нея. Има много други, които да заемат позициите й. За съжаление, защото знаем какво проповядват някои от тях.

22

Анонимен

преди 4 години

Както се знае за Ален Делон, така и Марлон Брандо със сигурност е минал през стадия на про...ия, за да се издигне. В техните държави масово хората не са красиви, имат повечко изпъкнали лицеви кости. Изключение е. Има страни с преобладаващо красиви хора, там чак такава изродщина е по-малко вероятна. Всъщност, бройкаджийството не е свързано с красота. Мик Джагър е пълна отврат, а е в подобен род пернати.

21

човек

преди 4 години

До: номер 21Не, за какво да ни е срам?Човекът отдавна се е защитил. Просто днешното поколение не го познава достатъчо.Той не се е крил. Напротив, открито е заявявал, че след като много мъже спят с други мъже, няма от какво да се срамува и той и си го казва ачик-ачик дето се вика.Което говори за едно - известните никой не ги закача. Но обикновените се крият защото ако някой разбере ще ги разпънат на кръст!

20

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

и да го защитавате и да не го защитавате кой знае колко Мишки е изял докато му дадат роля. в холивуд ако не си детенце на еврюгите, кривоносите чучковци ти правят ауспуха като северн поток 2 преди да те пуснат пред камера. примери бол. от брадчо питчу, през оня фафлек мафлек, че и големите с италиансктие именца сигурно също са свирили на ресаните цигулки.

19

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета.Не ви ли е срам да наричате *** един мъртав човек,и той да не може да се защити?! Никакъв *** флуид не се усеща от Брандо.

18

А.Н.

преди 4 години

Да...таковам...във флуидната глава автора на книгата, *** нйеден!

17

Анонимен

преди 4 години

Всячески и целенасочено се опитват да ни подменят ценностите.