134

Анонимен

преди 4 години

Тоя ,,офшорен патриот,, ДАНС защо не го разследва да видят от къде го спонсорират ,какви партии ,какви пет лева .За какво се бори тоя пропаднал тип.

133

Анонимен

преди 4 години

Няма такава държава доказва че няма такава държава.

132

гражданин

преди 4 години

Това е чист ПР ход. Няма как да нямат юрист в техния отбор, който да не го знае това нещо. Нарочно са го направили, за да получат отказ и публично да се изкарат репресирани от държавния апарат.

131

ВЕЧЕ ГЛЕДАМ БТВ

преди 4 години

Слаф-чо Чалгаров се е самозабравил.Той цялата СИ душевна отврат от самия себе СИ не може да скрие.Що така гледа злобно?Откакто го няма в БТВ,понякога я гледам тая телевизия.Дългия скоро ще бъде забравен дори и от чалгарите

130

Вече е противен

преди 4 години

Злобно и гадно същество. ВЕЗНИ! ОТВРАТ.

129

Що е то?

преди 4 години

Лява обезкървена ръка държи трибагреник.

128

Анонимен

преди 4 години

Нали уж я бяха регистрирали! Тошко Йорданов нали е подал документи в съда за регистрацията на партията и уж я бяха регистрирали? Как не ги е срам и да му отказват и още как ще я регистрират и щом е казал Слави,че ще се случи значи ще се случи точка.Нямат право да му отказват а и името на партията Няма такава държава като нашата по света.Това означава заглавието разебрете го и си го набийте в главите.На другите може да регистрат партии.И с референдума се подиграха ***!

127

ognyanz

преди 4 години

Щом Слави счита, че няма такава държава, няма защо да иска държавата да му регистрира партията. Когато по времето на дядо Благоев са регистрирали Българската Социалдемократическа партия, да не би да са ходили някъде да я регистрират?Истината е, че му трябва да участва в следващите парламентарни избори и като вкаря някой и друг депутат в Народното събрание, да стане поредната патерица на Бойко.

126

Анонимен

преди 4 години

Причината не е емблемата, а че името звучи като подигравка. Продължение на скечовете на Славчо. Беше добър като клоун, стой си там.

125

Анонимен

преди 4 години

слави е чалгар, освен това още една еднолична партия не е нужна. правилно бойко го е отрязал с регистрацията

124

Анонимен

преди 4 години

Куц и сляп ще води България!Айде, бегай оттука!

123

Дърт ерген

преди 4 години

Не знам, аз не съм много умен, ама вие как си представяте Бойко и Слави да управляват заедно, май на там отиват нещата....

122

Анонимен

преди 4 години

Butame korumpiranja samovluben parlament ... i tesi si slagat novo ime imalo edno vreme osmanska darjava...i noviat hymn ste e kocek jeno biagai

121

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА БЕШЕ ЯСНО И ОЧАКВАНО!!!СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ПОДЧИНЕНА НА БОРИСОВ И РАДЕВ !

120

Анонимен

преди 4 години

Добре го е планиал. Явно нарочно иска да се изкара жертва на системата, уж че го репресират и не го допускат до избори за да спечели повече привърженици. Няма да се получи обаче. На хората им вече им писна да гледат постановни, циркове и циркаджии.Да си беше направил една нормална кампания със нормално име и да застане пред хората като мъж. Да каже това, това и това са ни целите. А той подходи по чалгарски и затова никога няма да спечели широка подкрепа. Хората си го знаят що за стока е.

119

Анонимен

преди 4 години

Този отдавна се самозабрави. Добре е, че е полуспрян. Дано го спрат нацяло и дасе върне в своя чалгасвят.

118

Няма такъв чалгар!

преди 4 години

Предварително планиран ход на чалгарчето ......

117

Анонимен

преди 4 години

До Гост"Медийно пространство" и "свеж полъх" са две абсолютно несъвместими понятия, също като ТЕЦ и борова горичка. Спри да гледаш телевизия и тогава ще разбереш какво имам предвид.

116

дедо Ви

преди 4 години

ЧАЛГАРЯ да си прави партия както си иска, но НЕ с флага на Република БЪЛГАРИЯ!Момчета, ербап сте , ама малко плиткоу..ни!!!!!!!!!!!!!!!

115

Гост

преди 4 години

Може да не харесвате Слави, музиката му и т.н. Но поне по телевизията му се чуват по-различни и интересни неща и се канят гости, които застъпват и други гледни точки. Колкото и малко да е, си е свеж полъх в медийното пространство. А за партията - всеки е свободен да избира.