45

Анонимен

преди 4 години

Спа център за,мигрантето,ша утива яко

44

Гаманов

преди 4 години

Не можаха ли да затръшнат вратите поляците защото "много"я обичат там та да остане завинаги там...

43

Анонимен

преди 4 години

Притча,по делата им ще ги познаете.Кого предвид.Скрито послание в притчата.Леко да открехна.Ангелите са друга природа,те са от огън,но са се превръщали в хора и са се любели с човешките дъщери. дявола може да ........ ........

42

Анонимен

преди 4 години

Пак ли открадна Текста от сайта на Дойче веле шото в таа ви Медия няма нито един да знае немски език

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯ ни припомни как Сталин и Хитлер започнаха заедно като съюзници 2ВСВ и си разделиха Полша на 2, чак тогава се обаждай.....Първо,самата Полша е бивша руска територия и е славянска държава близка с Русия,след като Хитлер напада Полша и западните съюзници на Полша не се притичват на помощ,самите поляци дават властта на руснаците,които не са се предават,както се предават останалите европейски държави,а започват да защитават с цената на много жертви Полша и СССР.

40

Анонимен

преди 4 години

Преди 9-ти септември 1944 година е пълно с нацисти и бранници в България, но след 9-ти изчезват и се скриват като мишки. Само няколко хиляди са осъдени по настояване на Великобритания, САЩ, Франция и Русия.

39

Анонимен

преди 4 години

Половината Полша е спасена от Хитлер и евреите от Полша са избягали в руската част.Великобритания и Франция обявяват "Смешната война" от 1939 година, а Сталин вече е освободил половин Полша от нацистите.

38

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ще го отварят? Инспекция ли прави?

37

JAGUARES DE CORDOBA

преди 4 години

ТРЯБВА ДА БУТНЕМ МУСПИ В ТОЯ ЛАГЕР ПОНЕЖЕ НЯМА ПО ГОЛЯМО ПОСОБИЕ ОТ НЕГО... ПЪЛЕН *** С НИЩО НЕ Е ПОЛЕЗЕН НА ОБЩЕСТВОТО ДРУЖЕ НАПРАВО УСЛУГА НА ТЕБЕ СИ И НА ОСТАНАЛИТЕ НАМЕРИ СИ ЕДИН ПО ВИСОК МОСТ И СКАЧАЙ СМЕЛО С ГЛАВАТА НАДОЛУ(И ГЛЕДАЙ ДА Е ПЛИТКО С МНОГО КАМЪНИ ДОЛУ) ИЛИ ПЪК *** НА ЛИНИЯТА ЛЕГНИ И ЧАКАЙ ВЛАКА ДА ТЕ СГАЗИ ТА ДА СЕ СВЪРШВА С ТАЯ АГОНИЯ ТВОЯТА ЯСНО Е ЧЕ ХАПОВЕТЕ НЕ ТИ ДЕЙСТВАТ АМА ИЗОБЩО.........

36

Анонимен

преди 4 години

До рускиня до 13Я ни припомни как Сталин и Хитлер започнаха заедно като съюзници 2ВСВ и си разделиха Полша на 2, чак тогава се обаждай.

35

Аслъ,

преди 4 години

фашизмът е тук и днес, ама... какво да го правиш - политкоректно "разсеян" - не уточнява, че иде реч за ИСЛЯМОфашизма, идеологически сиамски близнак на нацизма.

34

Анонимен

преди 4 години

60 милиона ? Да не го пускат в действие ?

33

муспи

преди 4 години

Моше е предал откровението от Яхве, че една лъжа като се повтаря става истина. Отначало се знаеше че никакъв холокост не е имало, сега не се отрича, но се пита - до кога ще продължават най гигантските Пособия в света?!

32

човек

преди 4 години

До: номер 23И сред съдиите които осъждат Васил Левски на смърт е имало българи.

31

Анонимен

преди 4 години

До между друготоДа,защото фашизма отново е тук и днес,но се върна под друга форма!

30

Анонимен

преди 4 години

До рускиня до 13Грешиш,гледах списъка,освен държавите победителки -Англия,СССР,САЩ е имало и евреи,които участват в осъждането на тези българи,не подкрепям нацизма,но всъщност,освен осъдените е имало и огромен народен гняв срещу нацистките престъпници,натрупан през годините на фашизма,нещата не са толкова прости!След ВСВ странното е,че в България,много партизани,ятаци и други хора против фашизма,умират по странен начин и определено не са убити от социалистите,а някой който е против социалисти

29

waffen

преди 4 години

Хаха еврейте подчиниха Германия за пореден път с лъжи но един ден когато бъде разбрана истината тез същите еврей ще съжаляват. Този ден ще дойде и може и майстина да има истински такива лагери а не като тези измислици напревени на кара цял народ да страда и са бъде подтискан.

28

Циник

преди 4 години

Тази трепереща старица - съсипа Германия за по-малко от 4 години....така ,че скоро в Германия на Ницше и Шопенхауер официалната религия ще е ислям....а немците - (както впрочем и българите) - ще са малцинство в собствяната си страна!

27

Анонимен

преди 4 години

До ужаса Майданек"730 кг коса, от която се правили специални нишки за чорапи на моряците от войната."Фалшива новина. Глупостите за използването на коса за текстил, кожа тапицерия и мас за *** извлечени от затворниците официалните историци вече ги отричат. Това са пълни фабрикации. Обаче са били използвани тея фалшиви твърдения във нюрнбергските процеси защот тези процеси са пълен фарс. Не само сапуните и косата са измислица но и газовите камери.

26

между другото

преди 4 години

Така нареченият "народен" съд беше обявен за незаконен с решение на българския парламент преди около 15 години.