24

Анонимен

преди 4 години

По данни на Организацията на ООН по прехрана и земеделие (ФАО) Турция дава 70 процента от световния добив на лешници,---- zakrivay nutella :)))

23

Гост

преди 4 години

Да си купят италиански лешници,защо купуват турски?А нямали лешници...еми тогава ще яде това ,което има.

22

Щерю

преди 4 години

- Тия италианци мед нямат ли, че Нутела да ядат?!

21

:))

преди 4 години

До Анонимен 22Добре,че са форумите,че иначе по улиците ще е страшно!

20

Анонимен

преди 4 години

След като 80-90% от лешнеците се произвеждат в Турция, с какви други лешнеци да е?

19

Анонимен

преди 4 години

До JAGUARES DE CORDOBAПредстави си, имаме пари за храна.Виж за тебе се съмнявам много.Добре, че те хранят в лудницата безплатно.

18

Анонимен

преди 4 години

Много болни хора има в тези форуми.

17

Анонимен

преди 4 години

"а българина ходи в турция на почивка и купува масово турски дрехи, въпреи че башибозука ни сведе до 300хил през 16 в.!!! полша мрази всичко руско заради 30 хил в Катин! а защо имаме турски партии след 500 г османлък? и геноцид?"Aхахах, още има балъци да вярват в митове като османско робство и т.н. Тоя даже не знае, че българското население се увеличава по време на Османска империя. И всичките му кланета и "геноцид" са махленски свади и потушаване на битови свади и кавги.

16

JAGUARES DE CORDOBA

преди 4 години

ДО 33:ЧЕ ВИЕ В БЪЛГАРИЯ(МОНГОЛИЯ) ИМАТЕ ПАРИ ЗА ХРАНА ЛИ? НИЕ СИ МИСЛИМ ЧЕ КАРАТЕ САМО НА КУЧЕТА И КОТКИ ХАХАХХАХА СМЕШНИ СЛАВЯНСКИ ЖЪЛТУРИ

15

Анонимен

преди 4 години

а българина ходи в турция на почивка и купува масово турски дрехи, въпреи че башибозука ни сведе до 300хил през 16 в.!!! полша мрази всичко руско заради 30 хил в Катин! а защо имаме турски партии след 500 г османлък? и геноцид?

14

А.Х.

преди 4 години

Само така.Така се прави.Читаците трябва да умрат от глад и да бъдат подлагани на глад,изолация и много лишения.За турчин само лошо и тормоз.

13

муспи истинския

преди 4 години

баща ми е црен кюрд а майка ми е Хондураска индианка а аз съм 10000% катранец

12

Анонимен

преди 4 години

Хахаха,браво италианци,само така!Дано и останалите последват примера!

11

Мушмуроци!

преди 4 години

Ако някой от вас има реституирана земя и я държи необработена, да знаете, че може да се засади с лешници. Преди няколко години един се интересуваше от програми в тази област, не знам дали не получи нещо и от европейските фондове. Но се говори, че лещакът не изисква кой знае какви грижи.Та значи, опитайте. Дали ще успеете да се доредите да берете и вие лешници от дърветата, засадени на земята на дядовците ви, е друг въпрос. Но поне земятаняма да пустее.

10

Анонимен

преди 4 години

Привиква към бойкот но само токлова в чуждите Медии , гола вода е тоа щото Бежанците минават през главата му за Германия а той казваше да не идват , кой го чува въобще?

9

Анонимен

преди 4 години

Нутела има по цял свят , доколкото знам Фирмата е в Германия и какво ще бойкотира Завода в Германия ли?Тоа само бръщолеви глупости като нашия Симеонов а нищо конкретно до сега , нали беше срещу Бежанците а те продължават да идват с лотките абе поредния Хионотизатор

8

Анонимен

преди 4 години

Скоро търсих в гугъл френска оригинална рецепта и излезе на френски език типичен френски десерт баклава.

7

муспи

преди 4 години

Турция е азиатска страна и лешниците им са *** фашкийки. Ядат само свинско, джамиите ги строят върху заклана ***, колят ги с европейски ножове, защото не могат и ножове да правят - ятаганите са ги внасяли от Дамаск. Прекомерната употреба на свинско дава и външни белези - свински муцуни и свински интелект - вижте султана, Настрадин Ходжа, Вежди Рашидоф и примерно отбора Фенербахче. Вижте и БЪЛГАРИН БУДИСТ който ще се покаже след малко.

6

м дааа

преди 4 години

аз също не я купувам , но не е заради лешниците , а заради 40-те процента олио примесено с още 40% захар

5

Анонимен

преди 4 години

Яжте халва на Коска.