37

Анонимен

преди 4 години

ей тоя путин , все той ви е виновен за всичко , нали либия е вече демократична държава , а защо тъне в разеуха , кой подпали либия , май не бяха руснаците , време е русия да стабилизира световния мир и да въдвори ред в света , а краварите в кацата с отпадъци

36

Тодар Правешки

преди 4 години

Долна лъжа и инсинуация. Всеизвестен факт е, че Русия, още от времето на СССР, се бори за мир! Мир, Мир и само Мир! Няма руски военни извън територията на РФ! Их там нет! Няма руски военни в Донбас, Сирия, Либия, Куба, Венецуела... НЯМА!

35

Анонимен

преди 4 години

Като всяка империя, Русия използва за външни акции основно наемници(башибозук),а редовите военнослужещи(аскер) са повече за логистика и представителност! За жертвите сред платените наемници не се коментира,но когато в чужбина загине редови, това е голям вътрешен проблем за Русия,защото тя е гарант и отговорник за поверения живот!

34

Анонимен

преди 4 години

Руснаците да не са шашави, че да подкрепят с вагнеровци Халифа Хафтар, който не месеци, а вече година се тели и се оглежда някой по-глyпaв от него да се засили и да му свърши работата. И после да му поднесат властта на тепсия. Досущ като нашичкия, който се кичи с хъб, на гол тумбак.

33

Анонимен

преди 4 години

"Путин не би желал нищо повече от това да държи Европа ангажирана и разделена за Либия, страхуваща се от нелегалната имиграция, парализирана от десния популизъм, който застрашава самата същност на Европейския съюз", Браво на Мохамед, прозрял е какво става.Дълги и изтощителни воини на чужда територия.

32

Анонимен

преди 4 години

Че то освен наемници, какви други има.

31

Анонимен

преди 4 години

"Експерт: Путин иска да държи Европа разделена за Либия".И КОЙ ТОЧНО Е "ЕКСПЕРТА" - в статията не е посочен такъв експерт , какъвто пропагандното заглавие твърди , че има !

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеННяма комунисти,няма и други -исти,има един процент богати,които богатеят,командват и управляват света!

29

Анонимен

преди 4 години

естествено че ще пращат хора там,руснаците си защитават интересите а не като гя...рите да се продават за 2 лв

28

АнонимеН

преди 4 години

До само попитам 25КИТА И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА РЕПУБЛИКИ !!ИМА САМО ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ !

27

само попитам 25

преди 4 години

... КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!Това е Китай или С.Корея нали?

26

Вагнер

преди 4 години

Либия потъна в хаос, след като подкрепено от НАТО въстание свали дългогодишния диктатор Муамар Кадафи. ???!!!изразиха "сериозна тревога" от руската намеса в конфликта. ???каква разлика ???

25

Анонимен

преди 4 години

А ЕВРОПА ИСКА ДА ДЪРЖИ ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ НА ЛИБИЯ .СИРЕЧ ,ДА ГИ КРАДЕ .

24

АнонимеН

преди 4 години

ЗАРАДИ ПЪЛНАТА МИЖИТУРКА ТРЪМП ЕДНА *** НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЯ Е ЖИВА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗБИВА МАСОВО ХОРА ПО СВЕТА!!!КОЛКОТО ПО-СКОРО ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ РАЗПРАВИ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

23

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК И ЗА ВОЙНАТА В СИРИЯ И ЗА ВОЙНАТА В ЛИБИЯ В МОМЕНТА И ЗА ВОЙНАТА В ИРАК!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЧИСТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ СУБСИДИРА ОТ ТРЪМП КОЙТО ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ КРЕМЪЛ ДЪРЖИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА БЕЗОБРАЗНО ВИСОКА ЗА ДА МОЖЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ИМА ПАРИ ЗА ХИБРИДНИТЕ СИ ВОЙНИ!!!

22

Ха ха!!!

преди 4 години

Абе русия гледа да мине по тънката лайсна - използва си собсвени наемници. Ама Стратегически - щеше да е по добре макар и по скъпо, да наеме американци или французи, ха ха!

21

Брей, че страшно

преди 4 години

Значи когато САЩ и ЕС разтаковаха таковата на суверенната държава Либия, а гномчетата от Уолстрийт и Ситито гепиха скромни 10 до 20 милиарда долара либийски мангизи - можеше, а когато и други запретват ръкави и казват "Я да видим сега кой какво ще вземе тук, щом вече няма никакви правила" - не може, а? Ами светът вече е като голямо градско сметище, а държавите в него - като тъмнокожи плячкаджии, които пълзят в смрадта и гледат какво още може да се отмъкне. Ще се примирите някак.

20

Анонимен

преди 4 години

До Сенсей Ага - каква е разликата - не знам, може би заплащането. Иначе - наемника си е наемник - изпълнява заповеди на който му плаща.

19

Сенсей Ага

преди 4 години

по добре в Френския легион отколкото в ЧВК Вагнер.....

18

Да бе!

преди 4 години

Ако 'Български взвод' от Френския Чуждестранен Легион отиде в Либия - отговорността на България ли ще е или на Франция? И ако някакви наемници от Вагнер или от Black water (макар че Блекуотер го разформироваха заради военни престъпления в Авганистан и сега се казва нещо друго) - каква е разликата в това кой какво прави и има плаща? Нали сме 'пазарна икономика' - който плаща поръчва и музиката...