146

:)

преди 4 години

Давай, Грета! Успех и късмет!

145

Анонимен

преди 4 години

А капитана на яхтата и екипажа които летяха със самолет до нея,това не се ли брои, а антуража и който лети със самолет и то ли не се брои?

144

Анонимен

преди 4 години

Баси 150 негативни коментара за едно малко момиче. Колко ви е акъла бе прошляци. На нея и е простено, въпреки че има право в известна степен. Ама тези които *** защо го правят? Да ви имам умрялото разбиране за цивиуизация

143

Анонимен

преди 4 години

пълна ***

142

Язека

преди 4 години

Боли ме за Грета...преди беше Кардашиян, сега тая. Като си харесате некое недоразумение, немате спирка.

141

Анонимен

преди 4 години

Грета ,отклонява внимание от нещо,което по правило ни излиза през носа.Когато ,мислех ,че е спряла или имашетакава информация,някой рестартирагръмоотвода.Това дете повтаря медийно едни цицорести кардашянки ,коитовсе се тикат по медиите.Какво искатмедийно тези хора, или медийте правятс нас.

140

Мевляна Руми

преди 4 години

А е какво го влачат насам натам това болно дете, няма ли психиатри за него.Или разни НПО та го ползват за свои цели.

139

Енгелс

преди 4 години

местя

138

бай Тошо

преди 4 години

На училище кога ходи?

137

Ехаааа

преди 4 години

....и Аз искам да а прекося Атлантика с яхтааааа !!!!!!

136

до Кажете ми...

преди 4 години

Редно ли е едно дете да е изпълнено столкова агресия, да презира родните си майка и баща????------------------Къде я видяхте тази агресия, погледнете лицето й на снимката, излъчва спокойствие и увереност!! И непрекъснато се усмихва и шегува. Беше нападателна само на срещата на лидерите по проблема за глобалното затопляне, на който е ревностна защитничка, и как не!! КОЙ ВИ КАЗА, ЧЕ ПРЕЗИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ????!!! Хааааа хаха!!! Те. я подкрепят напълно и баща й даже пътува с нея до Америка и обратно- Сванте Тунберг!! Чули -недоразбрали и хайде -презира родителите си! LOL

135

Джеронимо

преди 4 години

Те и янките дойдоха с влак, преди да ни натикат в резерватите и да ни повишат температурата

134

Карлуково и Караибск

преди 4 години

На това ако не му дадът Нобел Прас или Праз, полягайки в Карлуково ще му се стори че отпускари в караибска лагуна

133

Älskar Gret

преди 4 години

Много е сладка! Като я видя, чувствам някакъв прилив на сили, енергия и позитивизъм, кара ме да се усмихна.... Също както Пипи ми беше идол като дете - най -силната и най - добрата. И който я нарича ***, няма 2 мозъчни клетки! Грета е толкова интелигентноа и възпитана, че само можете да мечтаете да знаете нещата които тя знае! Вчера като слезе от яхтата и като я наобиколиха журналистите, говореше като завършен политик. Сега ще ги направи пак луди на срещата на ООН ......:)

132

Кажете ми....

преди 4 години

Редно ли е едно дете да е изпълнено с толкова агресия, да презира родните си майка и баща???? И на това дете да се дава световна трибуна за изява???

131

Анонимен

преди 4 години

А защо не пеша?Влака замърсява също природата - тец, аец, нафта....

130

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова какво е писал маркс и какво се случва в реалност са две различни неща .Маркс е предполагал че комунизъма може да дойде само във високоиндустриална страна и ще стане с революция на пролетриата. Релано това което става в 20 ти век е революция финансирана от ню йоркски банкери и водена от ню йоркски ев реи в аграрна феодална русия.А в днешно време комунизъма го налагат либералние елити. Грета им е параван. ООн-то я промотира нея.

129

Анонимен

преди 4 години

До до Анонимен 122Еми отиде в Парламента. Да ни оправи като тази.

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 133Умнико,ако си чел Маркс и Енгелс в оригинал няма да ръсиш преразказани глупости.Едно от основните им заключения е,че средствата за производство определят обществения строй.Да,социализма следва след капитализма,но не докаран от шайка недоучили екстремисти като тая.Ние го преживяхме.А вследствие на развитие на средствата за производство при капитализма в условията на жестока конкуренция на пазра, а не на ояли се бюрократи. Което....май влиза в противоречие с посланията на тази?

127

Анонимен

преди 4 години

Импотентите злоупотребиха екологично с това .ебилче!Ако беше от България щяха да злоупотребят с Грета сексуално(многократно) и тя щеше да е щастлива за отнетото й детство, светът също.Сигурно е гадна работа Глобалното затопляне да ти отнеме детството. Разкажи Грете как и къде те изръби ГЗ.