185

NoName

преди 4 години

До Анонимен Присмивала се е на Християнството, защото е била е$$$$рейка и поклоник на сатаната. С маг$$и била развела Нейчо Попов.В тази връзка - Бог да не я прости никога!

184

Анонимен

преди 4 години

До Една от северозападa(Продължение) А земеделците бяха единствената опозиция на червените другари.

183

Една от северозападa

преди 4 години

До Анонимен #202 (Раздаващия тиквеници) Е, и какво изгубих, като не гледах "На всеки километър"? Как обират някоя мандра? Родена съм и израстнаx на село. Имах симпатии към хората, отглеждащи животни и произвеждащи храна и други. Между впрочем,имотите бяха точно по селата, а червените другари, които наричаха хората от селата "прости селяни", не бяха собственици дори и на стените на апартаментите, в които живееха. Епитетът "*** селянин" е използван само в България.

182

Поклон

преди 4 години

Много голяма!

181

Анонимен

преди 4 години

До 258Да ти дадем ли тиквения медал че не си гледала "На всеки километър" ? От това губиш само ти.

180

Анонимен

преди 4 години

ПОКЛОН пред феноменалната Стоянка Мутафова.Отиде си още един велик актьор.Вечна памет госпожо Мутафова.Винаги ще останете в сърцата ни.

179

Аз

преди 4 години

Бог да я прости! С Парцалев бяха велики! Виждала съм как само като се появят и хората почваха да се смеят.Можеха да ти създадат веднага настроение, да затаиш дъх. Недоумявам тук разни дребни душици какво пишат от къде идват и за какво говорят?! Соянка е била и ще си остане кралицата на сатирата. В България най-добри сме в завистта, затова сме на това дередже. Винаги евтини на брашното и скъпи на триците.

178

до 199

преди 4 години

Липсата на чувство за хумор при теб, показва дълбоки личностни проблеми и психопатски наклонности. По скоро *** на психиатър, че утре може да те четем, за серийни убийства, или извършване на атентат.

177

Анонимен

преди 4 години

дано някога българина се досети/вникне какво си искала да му покажеш докато си била на сцената! Дано се досети на кого и защо се е кискал и превивал от смях!------ Честно казано, никога не съм се кискал и превивал от смях на глупостите и. Даже ме е било срам и съм се чувствал обиден, че ми пробутват такова ниско ниво хумор. Отделно от това, огромната част от гилдията са завършени *** с по 3-4 неуспешни брака, алкохолици, откачени от всякакъв калибър

176

Жалейка

преди 4 години

Съболезнования, народе български! Само за седмица погребахме българската култура. Поклон, Стояно! Поклон, Ламбо!

175

анти демократ

преди 4 години

Българският народ систематически затъпява през последните 30 демократични години като вижам какво се пише тук и как т.нар. българин се аргументира жалка ни нациябог да прости Стоянка много смях ни носеше

174

БайХ

преди 4 години

Стоянка Мутафова може са си е отишла тялом, но тя ще остане във всеки който някога се е наслаждавал или ще се наслади на която и да е от сценичните и изяви. Благодарни сме че живяхме в твоето време Стоянке и че ти облагороди нашето време!!

173

Анонимен

преди 4 години

Бабо Стояно, дано някога българина се досети/вникне какво си искала да му покажеш докато си била на сцената! Дано се досети на кого и защо се е кискал и превивал от смях!

172

Анонимен

преди 4 години

Боже, боже ..колко мъка / чети простотия /има по тоя свят. ..и в частност в този форум...А за Стоянка Мотафова -Поклон пред паметта на една от легендите на българското кино и театър.

171

238

преди 4 години

До Анонимен #190Кой пише глупости? Бъди така любезен да уточниш. Никога не съм си продавала душата си, нито мнението си за пари. За съжаление на този сайт се домогват разни хора да цъкат и пишат необосновани работи. А че не съм гледала нито една серия от На всеки километър - ами всичко беше като за пубертети...

170

Анонимен

преди 4 години

Пишеш глупости. А Стояна Мутафова си е черничка и фенка на черното. Явно като всички прабългари тя си има прабългарски неевропейски корени....

169

258

преди 4 години

До Анонимен #187...Самата тя е споделяла, че се е " кискала", т.е хилела с приятелките си когато е влизала в църквата ( особено в катедрата свети Александър Невски) и се е подигравала на хората, които се молят в църква. Когато навършила юбилей, в предаването " Комиците" тя с присмех е казала, че е била "сервитьорка на Тайната Вечеря"...===Ами прочети малко за християнизирането на прабългарите и ще си обясниш.

168

258

преди 4 години

До Анонимен #39...За разлика от Ламбо...===Аз не съм гледала дори и една серия от На всеки километър. Но аз почитам паметта на Стоянка Мутафова.

167

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо повечето хора казват Бог да прости въпросната покойница Стоянка Мутафова, като при положение, че тя не е била вярваща, а даже е осмивала присмехулно Християнството. Самата тя е споделяла, че се е " кискала", т.е хилела с приятелките си когато е влизала в църквата ( особено в катедрата свети Александър Невски) и се е подигравала на хората, които се молят в църква. Когато навършила юбилей, в предаването " Комиците" тя с присмех е казала, че е била "сервитьорка на Тайната Вечеря".

166

Почитатели

преди 4 години

Светло й царство небесно! Поклон!