13

4ЛЕНИН

преди 4 години

FEMALE DOMINATION WITH STRAPON

12

тя

преди 4 години

БСП раздавше милиони на приближени до тях да отварят бизнес и експлотират работници !

11

Анонимен

преди 4 години

Да съберем по 1лев и да помогнем

10

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

9

Ммм

преди 4 години

Искали са да напишат, не можа да открадне повече. :)

8

Анонимен

преди 4 години

Не става ясно от кое е загубила повече БСП от демокрацията или от намалената субсидия.

7

yfffff

преди 4 години

само герб за българите, малко ви е,тоя сигур забравя че 10г са на власт едни тлъсти червени комунисти ама не са бсп,я кажи кои биzнеси давaт на бсп и колко на герб, може би имаш лист на смачканите спонсори на бсп, затвор трябва да има за такива като вас а не да ходите по медиiте да ръсите отровите си.Без бсп просто герб по-бързо ще ликвидира бг етноса и православието - това е разликата, заслужено.

6

Гражданин

преди 4 години

Погледнете тая на снимката - колко е щастлива,че отново ще плюска безконтролно народ ни парици! Много станаха изедниците на народната софра,а не са допринесли нито с петак за подобряване положението в страната - само грабят и пълнят бездънните си джобове! Докога ?!

5

наблюдател

преди 4 години

Очевидно БСПто изядоха КТБ и огладняха.

4

Байфидан

преди 4 години

Докторе, докторе, *** се прегледа.

3

Доктор

преди 4 години

Отговорът ще дойде много скоро - още на пролет ! Вече е задействан планът на БСП за вземане на властта - днес удариха последния пирон в ковчега на Борисов ! Никой в България повече няма да уважава ГЕРБ - оказаха се предатели на народа си ! Също като комунистите ! Е, нали и те са такива или бяха такива.

2

Истукан

преди 4 години

Как няма да искат субсидии, не им стига това дето откраднаха, че и още... Лакомията граници няма. Спрете да гласувате за БСП и ще отидат на сметището много бързо.

1

Анонимен

преди 4 години

Ох живи да ги ожалиш БСП- то. На Корито хич не му беше хубаво само да си плаща масрафите. Сега пак ще има дълги командировки от Парламента и съвсем законни отсъствия. Защо се направи това? Защо трябваше да се вдига субсидията? Някой ще каже ли нещо по въпроса макар и изсмукано от пръсти или просто ще го обявим и с това ще се приключи? Защо беше необходимо това? Чакам отговор. И не само аз, мисля.