15

Пенсионер

преди 4 години

Случи се така че за 6 месеца бях в Александровска и правителствена Лозенец болници.Разлика е огромна. Особено ме впечатли робота в Лозенец , които доставя стерилни инструменти и консумативи по етажите. Отваря асансьора , качва се, пътува , слиза и затваря вратата и така обратно със замърсените инструменти.Болницата е основно ремонтирана с климатик във всяка стая.

14

Анонимен

преди 4 години

един път съм ходил, много лошо отношение към хората, да ги закриват!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Говори с имена и факти, другарю, иначе олекваш!

12

Анонимен

преди 4 години

Ангелов когато и да го уволнят - все ще е късно. А откраднатите с негово вежливо съдействие пари колкото и да ги търсите - няма да ги намерите.Девиза на Александровска е "Ангелов влачи, диря няма".

11

Пациент

преди 4 години

Сградите в александровска болница са на по 100 години и повече. и повечето не са истинских ремонтирани от 50-60 години насам.Мизерия си беше още през 70те ,мизерия е и сега.Лежах в кардиологията /поставяне на стент/ и сам видях на какво дередже е горката.И не е само тя.Лекарите и сестрите са добри но условията ипомещенията са плачевни.

10

Съвет

преди 4 години

Бойкооооо, крайно време е да потърсиш сметка от протежето на Цветан Цветанов. Директорът на Александровска болница е за прокурор много отдавна.

9

Анонимен

преди 4 години

Болницата тъне в мизерия а някои "лекари" от същата тази болница тънат в богатство за сметка на болницата и пациентите

8

Браво!

преди 4 години

Браво на д-р Андрей Коцев! Браво за смелостта му да се опълчи на мафиотското ръководство на Александровска болница! Дано да издържи докрай.

7

бай ганю

преди 4 години

успех на медиците

6

Анонимен

преди 4 години

Директорът на александровска болница е протеже на Цветан Цветанов. Цялата му кариера е благодарение на близането на задните части на Цветанов. Крайно време е на болницата да бъде извършена истинска и пълна ревизия и това менте директор, менте доцент и менте хирург да бъда даден на разследващите органи. За тези над 25 милиона лева, които уж това менте е изхарчило за ремонт на сградния фонд, могат да се построят две нови пет етажни сгради.

5

Питащ

преди 4 години

Ментето Директор Костадин Ангелов е за незабавна смяна и за прокурор. За последните няколко години уж правил "ремонт"на сградите за над 25 милиона лева. Ремонт няма и парите ги няма. В кои сметки са? В момента "ремонтирани" стени и тавани падат върху главите на персонала и пациентите. Явно, че се крало много, а ремонтите са правени само на хартия.

4

Анонимен

преди 4 години

''Александровска" тъне в мизерия...//////////////////////////////////Само там ли е мизерията ?

3

Бесен съм

преди 4 години

А ние не може ли да организираме протест срещу вашето отношение ! Плащаме двойно (1 път от заплата, друг път на ръка за елементарно обслужване по пътеката)Докога ще се държите с нас, все едно не сме хора, все едно нямаме право да изпитваме болка, докато ни режете на хирургическата маса от вас хирурзите с две леви ръце !Докога ще чакаме по цели часове, а номерчетата ще са фиктивни. Докога питам аз, ДОКОГА ???!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Вай, сакън, мари недейте с лошото, той хайванчето другар директор началник Ангелов къде ще си намери работа, ако го майнете бре?Имайте малко милост, и той любовници храни, джобове за пенсия пълни!

1

Анонимен

преди 4 години

Тъне в капиталистическа мизерия отпреди 140 години.