115

СТАЛИН

преди 4 години

ако живееше в града герой Москва щеше да е жив а той предател страхливец избягал

114

osvedomen

преди 4 години

Niama grad Surey v UK. Stava duma za grafstvo Surry. E-e-e-eh, jurnalisti...

113

Грамотна

преди 4 години

До MY *** YANKOМного ви пречи Путин, а??

112

Анонимен

преди 4 години

До Докога БългариЧовече, пий си хаповете и го давай по-спокойно......хаха

111

невероятно,но факт!

преди 4 години

От английските разследващи е установено ,че кучето е било силна опозиция на Путин и затова се предполага ,че е убито от агенти на ФСБ!Милиардерът е колатерална/съпътстваща /жертва!

110

Докога Българи

преди 4 години

Докога Българи, сайтове като днес.бг, повечето уж български телевизии, разни небългариродени тук, но не с българско самосъзнание ще ни занимават с най голямата клоака ипрестъпническа държава, така наречената русия...тези руски *** са най големите длъжници на България и въпреки всичко работят постоянно срещу нея!...ще се радвам, ако тези *** изчезнат от лицето на земята.

109

kjb b

преди 4 години

И още нещо графството Съри е много привлекателно място за живеене на всякакви видове милионери / спортни, филмови, петролни, за крадливи - те си знаят/

108

kjb b

преди 4 години

Съри е графство, разберете - графство, като област в БГ. Част от югозападен Лондон попада в графство Съри. Няма квартал Съри в Лондон!

107

MY DICK YANKO

преди 4 години

Джуджан е възприел нова тактика на убийства. Прави го УЛТРА ОЧЕВАДНО, че е той и после обяснява: Абе вие луди ли сте да го убием толкова очевидно? Ако бяхме ние, щеше да е нещо по-така...по-засукано и незабележимо. А истината е, че го прави така, защото първо е по-лесно и второ, не му пука. Той си има 200 милиарда (ама не рубли, а от ония, лошите капиталистически долари) и когато и да се оттегли, ще си доизживее в супер лукс живота

106

MY DICK YANKO

преди 4 години

До kirezaИди им кажи на разследващите, че вече си решил случая, да не се мъчат. После дядо, си сипи доволен една блага ракийца, хапни си малко пръжки и удари чело в иконата на Император Джуджан Първи

105

kireza

преди 4 години

Убиииииттт.....МИ-6 ги трепе,както уби Георги Марков,после хваща някой обратен и го обявява за убиец на руското ГРУ,макар че ГРУ не съществува вече 8 години...Ей подли ингилизи,спомнете си позора от Дойран и 60000 англета,които така и оставиха там белите си кости.....

104

Анонимен

преди 4 години

Какво да се прави,професията "руски милиардер" си има своите рискове.

103

казах

преди 4 години

Ами да ти кажа, байовото, защо такива бягат на Запад. Бягат с откраднатото, с това което са плячкосали от труда на милиони хора, бягат ***,като оня гардобиер березовски, и като него още десетки сфамилии завършващи на ...ски.

102

Анонимен

преди 4 години

На български името на града е Съри. Изписва се това, което се чува, а не се транслитерира изписването.

101

карма

преди 4 години

Ограбил е държавата, оставил е в мизерия хиляди семейства "милярдера" и сега е настъпил часът за разплата.

100

Анонимен

преди 4 години

много хора могат да крадат държавното, ама ако накривиш шапката на някого после ще плащаш. или е спрял да се отчита, както е обещал, или е някаква стара сметка за уреждане. такива Англия не ги спасява, руснаците и на луната ще те намерят. Абрамович защо е добре, защото се отчита на когото трябва.

99

haha

преди 4 години

Не разбирам какво искате да кажете с въпроса си "Убит ли е?". Хора могат да бъдат убити при различни обстоятелства, да кажем в Пътно Транспортно Проиcшествие (ПТП), Самолетна Катастрофа и така нататък. Та пак до заглвието ви - ако "милиардера" е умрял 100% тое е убит в ПТП ако не е умрял, тогава явно не е бил убит.

98

До 96

преди 4 години

На запад Бягат престъпницте които руските закони вече ги преследват за кражбите които извършиха 90-те Тези *** запда ги приема с отворени обятия . Чеченски терористи и други престъпнци . Той запада е изграден от престъпнци..

97

Пенчо

преди 4 години

До sdПринцеса Даяна?

96

Анонимен

преди 4 години

Англисйките тайни служби, класика, убиха и Марков, Живков хитро го беше направил двоен агент!