Благодарствена нота до ГЕРБ. Благодаря, че измислихте какви ли не болести по Българския *** за да може да се изтрепе. Все пак трябва да се отвори канал за евтино европейско отпадъчно "месо". Леле ама и вие Българите... по отношение на храната сте като котките. Прави се нещо в лаборатория, напудря се с миризми и се предлага за първокачествено месо. Това дето го наричат "месо" ще ви съсипе здравето, по - добре го оставете тамз където му е мястото - да гние в западните вериги магазини
Е, поне ако вдигнат данъците на автомобилите ,,ще дишаме по-чист въздух,,!?А иначе ще се храним с ОТРОВНА храна.Това е престъпление към хората!
ВЪВ ВСЯКО МЕСО , ПО ПОВЪРХНОСТТА ИМА ВСЯКАКВИ БАКТЕРИИ , ДОКАТО Е СУРОВО!НЯМА СТЕРИЛНО МЕСО!ТОЧНО ЗАТОВА МЕСОТО СЕ ПОДЛАГА НА ТОПЛИННА ПРЕРАБОТКА!ТОВА СЕ ПРАВИ ОЩЕ В ЗОРАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
НИКОЙ НИЩО НЕ ПРОДАВА СЛУЧАЙНО!ПРОДАВА СЕ ВСИЧКО , СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА ГО КУПУВА --ОСОБЕННО , АКО Е НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ ИЛИ КАТО У НАС...."ЗА СОЦИАЛНА НАСОЧЕНОСТ" ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ ОТ ХОРАТА!ЯВНО , НАШИТЕ ТЪРГОВЦИ СА ВИДЕЛИ, ЧЕ В ТОВА МЕСО ИМА ПРОБЛЕМИ И ЦЕНЕТА МУ Е ПАДНАЛА...И ГО КУПУВАТ "НА ДАЛАВЕРА"!НАЛИ ТАКА БЕШЕ И СЪС "ДУПЕТАТА" НА НЕМСКИТЕ САЛАМИ?!ЩО ВОЙ , БЕШЕ ТОГАВА .ЦЕНАТА ИМ ТОГАВА--ЯКО ПОДБИ ЦЕНАТА НА НАШИТЕ "ГОЛЕМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ"!ИЗЯДОХМЕ ГИ СЪС ЗДРАВЕ!
риск от зараза има! Преди да сготвим пилето, обикновено го пипаме и мием под мивката. При миенето хвъчат микро-пръски във всички посоки и попадат върху суха посуда, чаши, гъбата за миене и дори върху други храни наблизо
Да беше само пилешкото добре. Преди време имаше проучване за еднакви марки продукти тук и на "запад" и излезе, че при повечето (над 80%) за нас се правят с заместващи съставки и занижено качество а цените като в Германия например. Не се споменаваха марки разбира се.
Чудя се как са се осмелили да го пишат не само пилешкото а повечето меса които внасяме са бракувани на запад но ние тук можем да ги купуваме.И специално поляците те и яйца заразени ни продаваха и ябълки мислят ни за глупави и могат да си продават бракуваните стоки у нас.
Самопълни д. Е. Били могат да кажат няма страшно! Докат не уморят ипоследният българин в ослуга на господарите си няма да се успокоят.
Луда крава,пилешки грип,чума по овцете и козите,чума по прасетата, салмонела.....Ни бойте ся! За 30 години авропийско качество ....вече имате имунинет.
абе хора има руски шпиони за какво пилешко се пънетеважна е борбата с руските шпионито това с пелешкото е много трудна работа не е като да ловиш руски шпиони
Така или иначе, спрете да ядете пилешко.Пилето станало пиле за 20-25 дена, пълно с антибиотици, хормони и цената му 3-4 лв/кг.Като махнеш разходите, явно е защо е така евтино
Ами дай да внасяме повече от салмонеленото месо, нали не е вредно и минава топлинна обработка ??И това го казва директорката на БАБХ ?Само че, при разфасовка, бактериите се разнасят по ножа, по плота,по дъската, по ръцете.Безумие !
100 тона са 5 тира, изяждат се за ден-два.Те половината са ги иззели, така че вероятността някой да се разболее клони към нула. Освен това не се знае доколко е вярно, че месото е заразено. Преди години така гевнаха за някакви яйца и после се оказа фалшива тревога.
що контрола не е на границата - в германия показват всяка сутрин храни по ТВ-то които са некачествени - показват производителя и веригата магазин - тук всичко е закъсняло и скрито покрито
*** е най-тъпия роб на света, в историята и в необозримото бъдеще. Най-низката изтривалка. 10 000 човека са предостатъчни да блокират всички граници с колите и вътрешните магистрали. Още толкова вече са предостатъчни да изколят мафията само с ножове и да я изнесат в консерви за Китай без салмонела.
Над 100 тона пилешко месо със салмонела на българския пазар