49

киро

преди 3 години

Разбрахме къде е работила ,но не разбрахме как е стигнала до там-Кой е лансира?

48

Ленин

преди 4 години

До АнонименНищо

47

ss

преди 4 години

*** булгаааар , боко вашия бог ще ви оправи , поне 90% от коментиращите

46

Щирлиц

преди 4 години

Просълзих се.

45

Анонимен

преди 4 години

Кои са седемте езика, които владее?Любопитно ми е, защото е важно от какви източници човек получава информация.

44

Анонимен

преди 4 години

Много интересно за мен интервю. От което научих, че американските сенатори си търсят и намират евтини помощници с минимално образование. И то става, чрез обяви. 700 позиции. Другото, което ме удиви, е как без да имаш реален контакт с проблемите на хората, седейки си само в офиса, имаш смелостта (наглостта?) да поучаваш масите, пишейки книга след книга. Третото, което не престава да ме учудва, е че приемат бакалавърската степен за сериозно образование, а магистратурата като нещо специално. Ужас!

43

Стига с рекламите

преди 4 години

До ДодоНормално момиче, завършило в САЩ. Видяло, че морето не е до колене и никой не го чака там и решило да се върне. Има познати в тази медия. Чудо голямо...Какви сатани и какви пет лева?

42

Додо

преди 4 години

От написаното за тази "дама" едно е ясно - идва с школовка от върховните монаси на Синагогата на Сатаната и човек трябва да се пази от нея. По-далече!

41

Процедурен въпрос

преди 4 години

Като нарочно в определени коментари редактирате и поставяте направо смешни грешки, какво точно постигате?:)))))))Чех ги преди половин час - перфектни откъм правопис. Чета ги сега - пипани са...:)))))Неподходящите коментари се "обработват" откъм правопис, за да изгеждат авторите ***.

40

ШибиРиби

преди 4 години

Днес БГ не разбраха ли че тази рубрика е като комсомолска агитация. Единствено гъделичка козината на главната героиня. Ако си мислите че ще мотивира някой да си зареже подредения живот и да се върне в балканския пущинак след няколко прочетени статии...good luck. Един професор миналата седмица го каза ясно - с трици мauмyнu не се ловят. Щели да дават по иляда и петстотин лева. Ама кога как пък и защо? Не се знае . Хайаха

39

Анонимен

преди 4 години

Без връзки и без партийна книшка на ГЕРБ е обречена та и със 70 езика.

38

до ивета

преди 4 години

ако наистина си ти - много агресивно диър ,високомерно и сори ,ама просташко .това ,че чалгарията изплува най-отгоре и ни управлява ,не значи ,че в България няма умни хора ,че и по по от теб

37

Ивета Чернева

преди 4 години

Дребни душици анонимни. Не могат да застанат с име и фамилия и така да отстояват мнение, пък каквото и било то.На анонимни не се отговаря по принцип.

36

do 28

преди 4 години

обонго не е работил за америка, не е и за европа, и в Европа не работят за европа,супер богатите назначават политици, администрация, "учени", плащат им с парите на народа, те излизат още по-богати,а ти с още по-празен джоб, кое не е ясно.

35

Иво

преди 4 години

Обама бе най-слабият президент позледните 30г. Няма значение че е як с яка усмивка и бели зъби, пее, спортува и тн. Беше трагедия

34

ШибиРиби

преди 4 години

В бг скарата е горе долу окей но е навсякъде и друго май няма. Никаква храна по заведенията само шишче кебапче кюфте пържола шкембе и напоследък чийзкейк. На Ивета бързо ще и втръсне това еднообразие.

33

Анонимен

преди 4 години

А Тиквата говори само шопски и е премиер. Ето такива момичета ни трябват за премиери и тогава сбогом, Тиква.

32

Ивета Чернева

преди 4 години

А да, забравих, още един коментар имаше: тази със сигурност не е правила никакви пари, никой не й плащал, само безплатно е работила като стажант, защото не искам да се просълзявам само като видя колко наистина е била заплатата й. По-добре така, да, никакви пари не е правила. Като мен е.

31

Ивета Чернева

преди 4 години

До 21, който не би ме назначил.Аз не кандидатствам при теб. Както се вижда, нивото ми е съвсем различно. Не си на нивото, за да бъде релевантно мнението ти. Защо някой като мен би кандидатствал при някой като теб? Аз не бих те наела, не ти.

30

Ивета Чернева

преди 4 години

А чакай, нови неща идват. От хора, които редовно ми четат статиите, защото не ставам, се разбира, че нищо не разбирам и за нищо не ставам. И затова редовно ме четат. И се опитвам тука да метна българите, защото искам какво от тях? Хахаха... леле какви хора. Яко злоба и завист.