24

Един от Северозапада

преди 4 години

Да кажете нещо за ежедневните изявления на ББ, които после се налага да разяснява антуража му какво точно е искал да каже?Или за ясната му и гладка мисъл, лееща се пред включен микрофон, съвсем съзнателно?

23

do # 1

преди 4 години

абе #1Пижо,сащ не са "гниещ труп",без да обиждаш ако обичаш,виж по-добре "добрата стара Европа" която отдавна не диша благодарение на демократолиберастките марионетки които ви управляват,а вие послушно крепите.И надявам се да разбереш по-важното-всичко е необратимо за Европа, европа вече не съществува..RIP.А още по-добре ще е да вдигнеш глава от либерастките медии и да видиш че сащ не се впечатляват от такива маронетки,а ги наритват.Да имаш такова самочувствие, когато джоба ви ще изтънее и трюдо ще плаща 130 млд повече за нато май няма да ми е до смях, трюдо и макрон нямат значение за сащ репу

22

??????

преди 4 години

Значи #1 си стои, а моя отговор е цензуриран, защо така бе другари, дали от бай тошо сте учили или при "демокрацията" сте стигнали по-високо ниво.

21

Анонимен

преди 4 години

БомбаНдират, бомбаНдират, па спрат!

20

Троя

преди 4 години

Защо ли продължавам да се изненадвам, след като само преди ден друга нейна "грамотна" колежка беше превела област Surrey в UK като град Сурей!Да се смееш ли, да плачеш ли?

19

Очевидно има...

преди 4 години

До ТрояВсички постове, в които беше цитирано "бонбандираме", както беше писала първоначално джурналистката, са редактирани! :))))))))Дали нямаше да е по-лесно да я редактират нея? Мистерия! Както казваше покойната Васа Ганчева, лека и пръст.

18

Троя

преди 4 години

Във вашия отдел няма ли редактори да ви проверяват, или и те са на същото ниво с българския?

17

baffff

преди 4 години

е точно па либераста трюдо да ти коментира, дет с баща си потомствено си предават поста, що бай Дончо му каза че няма да го дундурка и да си плаща не мож ме впечатли. така или иначе джоба ще му отънее и авантата свърши пък нека се пули колко иска. Бай дончо добре ги наритва затова и 2-ри и пожизнен мандат ще му дадем.

16

ayyyyy

преди 4 години

само бою няма гафове, за толко години ни един гаф, браво, гордост наша си ти другарю.

15

Да, ма пича захлеби

преди 4 години

До ШибилИ още не работи. Какво лошо има? Те Луканов и Младенов да не би да не му го поставиха на Бай Тошо?"Който вади нож, от нож умира" е казал народъТ. А нашият народ е ***, но мъдър. Да си *** не е лошо. Простите неща трудно се повреждат и лесно се поправят.Да му мислят сложните.

14

...................

преди 4 години

-Ало, Ваньо...............Тъй, тъй...

13

Шибил

преди 4 години

През дек. 1989 фразата с таковете, уж уловена от кинорежисьора Евгени Михайлов се оказа менте, изфабрикувано в студио на ЦРУ.

12

Какво й е на медията

преди 4 години

Аз идвам от дирника. Там ако знаете какво става..."Една медия" или по-точно ръководството й, не може да огрее навсякъде. Неграмотността и отговорността е лична. Ако за тези пари са могли да намерят по-добра - да са я назначили.Ама няма...

11

Щерю

преди 4 години

- Мошеници гиди неедни!

10

Ни е тъй!

преди 4 години

До Анонимен 9Правилно е да се пише "бомбардирвам". Все пак съм завършил и аз журналистика в... УНСС! Точно като новата Мис България!

9

К`во го плюете,

преди 4 години

момичето? Първокурсничка е, напила се е от обяд - празник е все пак!За тая заплата да не искате Елисавета Багряна да възкръсне, за да ви преписва статийки от БТА?

8

Анонимен

преди 4 години

До Пижоне помниш ли коментарите от дипломатическите мисии на САЩ които УикиЛийкс разкри? Ако не - прочети как САЩ комуникират за собствените си съюзници и тогава прави заключения

7

Анонимен

преди 4 години

"Започваме да бомбандираме след пет минути, казва Рейгън пред микрофона."***, още в колко статии смяташ да си посмешището на сайта, преди най-накрая да научиш правилното изписване на думата "бомбардирам"?Подобни грешки допусках в детската градина, а ти вече 5-6 статии поред се излагаш с една и съща грешка.

6

Бау

преди 4 години

Представям си насаме какви глупости се говорят от политиците. Обиждат и псуват едни други и ... народа. Нищо ново.

5

Анонимен

преди 4 години

Слушах въпросните записи и не бих ги квалифицирал като "присмех". Според мен типичен случай, в който медиите преекспонират, за да създават "новини".В България един водач на партия с претенции и сегашен евродепутат нарече министър-председателя ни "бай х**". И то не в частен разговор а направо пред медиите. Не ми изглежда някой да се възмути.