10

Анонимен

преди 4 години

До hahТи си душевно болен,как само в бг смъртността е толкова висока само ние ли използваме тази технология!?.Какво да кажем за Германия Дания Швеция Норвегия Англия страни които също ползват тези технологии,но продължителността на живота е много по-дълга .... как си го обясняваш този феномен???......Това го кажи на дъжави като Израел,Гърция,Италия и други,които го забраняват,както и на специалиста по микровълнови технологии др. Бари Трауер,който казва,че това се използва и за убийства или

9

hah

преди 4 години

Ти си душевно болен,как само в бг смъртността е толкова висока само ние ли използваме тази технология!?.Какво да кажем за Германия Дания Швеция Норвегия Англия страни които също ползват тези технологии,но продължителността на живота е много по-дълга .... как си го обясняваш този феномен???

8

Анонимен

преди 4 години

Влезте в Булгариан таймс "The Bulgarian times" - https://bultimes/%d1%81%d0%b2%d1%8f%d1%82/И вижте статиите за микровълновата война и лъченията там,за да си обясните много неща,както и защо боледуват от различни болести или умират хората!Забранете тези технологии в България!!!!!!"По смъртност на населението (16,6 годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др. Намаляваме с 16 души всеки час"

7

Анонимен

преди 4 години

Естествено в България, разни селянете с IQ колкото комерс на обувките, ще се правят на важни и ше казва Ескобар телефон. И няма да пропуснат възможността, да покажат на всички във всякакви ситуации, че са дали пари, за да купят телефон от фамилия свързана с наркотрафик и безброй кланета. Аз лично съм ЗА! Помага, да идентифицираш гнилите ябълки.

6

popa ot razgrad

преди 4 години

"преквалификация" или преведено на български "пране на пари"...

5

Анонимен

преди 4 години

"Телефонно интервю със специалиста по микровълнови технологии др. Бари Трауер: Унищожаване на хора, животни и природа посредством 5G (ВИДЕО)"Новите технологии носят болести и смърт на хора,животни и дървета,особено 5Джи,20 000 спътника ще бъдат изстреляни,много държави или градове вече ги забраняват.Забранете ги в България!Те се използват и като оръжия.

4

Анонимен

преди 4 години

"Глобалната опасност за цялото човечество и цялата Земна биосфера от приближаващата 5G мрежа в контекста на изкуствената електромагнитна радиация, модерните оръжейни системи, виртуализацията и Изкуствения интелект"Прочетете,за да видите колко вида заболявания или смърт могат да причинят лъченията от микровълновата война,тихо,без звук или мирис,без да може да се засече при изследване на организма.За да не се чудите защо хората "полудяват" изведнъж

3

Бате Гойко

преди 4 години

"Роберто мечтае да стане производител на смартфони, подобно на Samsung."Всъщност той казва, че ще надмине Apple. Иначе телефонът хич не е лош за тази цена, но "сгъвката" му изглежда ужасно. Роберто казва, че тази цена е възможна, защото избягва търговската мрежа и посредници и телефона се продава само от неговия сайт.

2

hgjj

преди 4 години

имали - дали

1

факт

преди 4 години

като у нас