13

Анонимен

преди 4 години

Киносалоните в цял свят са пред фалит, даже в меката на киното Холивуд, оборотите им намаляват с по 9-10% годишно. Та нищо ново под слънцето и не са виновни торентите... Ще останат някакви "бутикови" салони поддържани от екстравагантни милионери и до там. А тия горе дори и да намерят 75 хиляди за нова техника е все тая. С трима зрители на прожекция не могат и тока да си платят. След касетките и компакт-диска, киносалоните са следващия архаизъм който си заминава.

12

Анонимен

преди 4 години

реалността е че киното до голяма степен е вече в миналото! Сега всеки си цъка по дистанционното или рови в интернета и си гледа филми. ОСвен това новите филми са пълна боза! За както ми е да ходя да стоя в една зала на неудобни столове заедно с някакви потни смъркащи селяни и да гледам филми за някакви комиксови гамерикански герои, когато мога да се излегна на дивана и да си пусна някой наистина стойностен филм?

11

Анонимен

преди 4 години

Няма да дам и 1 лев за дарение за киното. Народа ще събере 75 хиляди и ще се намерят бизнесмени които на готово ще решат да печелят от киното без да са дали и лев.

10

Зоната на здрача

преди 4 години

До Waffen SSСигурен съм, че няма да дадеш и 1 лев защото си циция и дребна душичка. Голям специалист си по празните приказки, но ако трябва нещо да се върши, се скатаваш. Мишките сте така.

9

Бойко Магистралата

преди 4 години

Събирайте капачки!

8

Наблюдател

преди 4 години

Тез дето имат по шест апартамента в строеж да вземат да продадат един и да дарят някой лев за благородна кауза.

7

Вуйчо

преди 4 години

Хубава инициатива, но няма.

6

Waffen SS

преди 4 години

Много носталгично кино.Както се казва,то и Изток бяха кварталните кина.Малко по-далечните Студентски дом,Сердика с големият екран и Левски.Е,сега само Влайкова остана,всичко останало е или разрушено или магазини.А беше и удобно за пътуване до него,трамвая спираше на стъклената спирка в посока Орлов мост,а в обратна посока малко преди кръстовището със "Загоре"

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Кино или читалище?

4

Анонимен

преди 4 години

Кино Влайкова е подарено на държавата с условието винаги да бъде кино. Сега вероятно не го подържат умишлено, за да оправдаят затварянето му.

3

Анонимен

преди 4 години

Интереснио ми е тази кака с голямата бяла шапка автомобил за колко хиляди кара и какво жилище притежава? Във фейса от какви дестинации са й снимките. Нищо лошо, ако е състоятелна. Да не ме разберете грешно. Но да й събираме пари за хобито...... Малко нагло! Аз ходя в G8. Отново да не си извадите грешни изводи. А и бях срещу преференциите при приватизацията на старите кина в София. Ако не се лъжа нито едно вече не е кино. Сега си имаме кина по последна дума на техниката без държавна помощ. Та....

2

Г.Т.

преди 4 години

Намерих ортговора! Има молове с 4D зали, където след като си напазариш и похапнеш може и да изгледаш някоя филмова боза!

1

Г.Т.

преди 4 години

А защо народа?! Нали има Министерство на културата! Или няма?!