47

Скептик

преди 4 години

Аз съм доволен и охранен чиновник Наредиха ме във фондация. Да не съм луд да остана на едната пенсия.

46

До Радослав

преди 4 години

Еми сЯ, щото ти от сега я разбереш, я не! А бе к,во става? Ти си много истеричен. Реагираш като стара мома в критическа. Бе дръж се малко мъжки. К,ва е тая емоционалност. Кажи къде да ти пратя граматика за 6-ти клас, и още няколко помагала по БЕЛ? Споко, няма да ги плащаш!

45

Анонимен

преди 4 години

Ти долен ***, който увеличи пенсионнта възраст. Марш у лево до стената!

44

Анонимен

преди 4 години

Това, че днес не се разжда заради нуждата и двамата да работят не е съвсем истина. Преди време хората са раждали по много деца, защото са мрели като мухи, а и заради нуждата да се работи по полетата.Днес има удобства като ясли индетски градини, но пак не се ражда. Според мен, истината е, че на съвременния образован човек просто не му се ще да си разваля консуматорския рахатлък с някакви си много деца.

43

Анонимен

преди 4 години

Щом майките имат време да викат пред Парламента с политически искания, а не с финансови, значи парите за отглеждане на тяхните деца са повече отколкото е необходимо !

42

Анонимен

преди 4 години

До 42. Това което казваш е сексистко. Аз нямам проблем ако някое семейство иска жената да ходи на работа а мъжа да отглежда децата. Щом така искат, разбират се и са щастливи хората съм ОК. Проблема е че в момента за да имат стандарт и Двамата родители Трябва да работят, а това поставя семейството и децата на заден план.

41

До 39

преди 4 години

Не единият и другият родител, а мъжът е изкарвал хляба, а жената е раждала и си е гледала децата. Това родител 1 и родител 2 не го пробутвай под друга форма.

40

Радослав

преди 4 години

До 37Сега драги ми анонимен, анонимнико водещ анонимното си съществуване. Това, че може да изпуснеш нещо докато пишеш не променя фактите които излагаш, но и ти с твоето СЯ не си помагаш много. СЯ ще казваш в анонимния хамбар в които са събрани всичките ти анонимни аз! Нормалните хора казват СЕГА! Седнал той да ми казва кое как се пише докато говори като див овчар!

39

Анонимен

преди 4 години

Да 33 А ти помнеш ли какви бяха цените тогява и какви са сега??? А социалната ножица знаеш ли каква е днес? Каквато няма никъде в нито една европейска държава.

38

Анонимен

преди 4 години

В цялята история на човечеството, винаги единия родител е носил хляба а другия е стоял в къщи и се е грижил за децата. Сега и двамата родители работят и следователно деца няма. Демогравската криза е на всякъде във съвременния западн свят. В България в частност демогравски си е направо унищожена!

37

nas

преди 4 години

някои хора и цял живот биха карали с по 380 лв стига да не работят. Що ли да се върнеш на работа след 1 година, като балъците могат да ти плащат още 1 година дремане

36

До Радослав

преди 4 години

Хайде, стенТа как да е. Ама да не знаеш кога се пише с и кога със...А сЯ пак кажи, че си висшист!

35

Убийците на България

преди 4 години

Това нещо, никога не е било "социален " министър. Каквото и да дрънка, не го слушайте, той е прокълнат вовеки!

34

Анонимен

преди 4 години

Човек на минимална пенсия винаги е беден В която и да е държава, дори и в Германия! Дори и в Швеция!Никой не се стреми към минимална пенсия. Колко е средната, колко е максималната - това са въпросите, които човек си задава плащайки пенсионните си осигуровки?

33

Анонимен

преди 4 години

може ли да се живее с 250 лв. пенсия ? разбира се, че може. аз за 34 год. трудов стаж и осигуряване, от които - 10 в строителството- получавам грандиозните 315.................но за това пък с тези 65 над минималната , живея в разкош и глезотии. с тези коефициенти на старите пенсии.............най-големият лукс е, че мога сам да си купя въжето, няма да ощетявам държавата.

32

Анонимен

преди 4 години

До баба мараА помниш ли колко беше пенсията при Станишев? 120 лв - 150лв?

31

+-

преди 4 години

Може да се живее с майчинство -380 лв,да,може,като първо майките спрат да пушат цигари по 5 лв и кафета 1-2 да пият и да минат на ваучер ...и да не плащат сметки на операторите по 30 лв на месец.Като имат нормален мъж които да работи и да получава пари и жената да готви вкъщи,а не да гледа сериали и във фейса да "виси "....и вечерта ...мило що не купиш пържоли за вечеря... .

30

баба мара

преди 4 години

може да се живее като избирате герб за 13 път значи добре си живеете

29

Анонимен

преди 4 години

Без помощ от децата си пенсионерите не могат да живеят.

28

Анонимен

преди 4 години

с 250 лв. можеш да оцеляваш само на село. Казвам да оцеляваш, не да живееш.