11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТРЯБВА ИЗОБЩО ДА МУ Я ВЗЕМАТ !

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да му вземат книжката за 3 години.

9

Анонимен

преди 4 години

Поне три случая се сещам веднага за движение на заден ход и преминаване през пешеходна пътека.При навлизане в улица, която се оказва затворена по някаква прчина и единствения изход е движение назад.При пракиране непосредствено след пешеходна пътека, за да излезе на улицата.При паркиране след пещеходната пътека и движение назад до кръстовището, за да се тръгне по перпендикулярната улиза на тази, на която е паркрал. Законът забранява само движение на заден ход на кръстовище при обратен завой.

8

Наблюдател

преди 4 години

С дружи думи-свалка. Дано се оправи жената, аман от пишман свалячи.

7

Анонимен

преди 4 години

е за какво са пешеходните пътеки, ако не караме по тях назад ?кеф му е на човека, кара си назадако му е кеф, ще напраи обратенако му е кеф, ще си спре на или около пешеходнатабутнал там някаква баба, дето половин година ще е на легло и някой роднина тр да си зареже работата да я гледаай сектир, да се оправят роднините и да си плащат

6

Анонимен

преди 4 години

Шофьори сте. Кажете ми за коя нормална ситуация изисква движение на заден ход с пресичане на пешеходна пътека? Щото за моите 200к+ км опит досега не ми се е налагало да пресичам пешеходна пътека назад...

5

Анонимен

преди 4 години

Не знам каква е вината на жената, но пише че шофьорът карал на заден ход. И как не я е видял? Или просто не му е пукало за нищо извън неговото съществуване в случая колата. Всички останали просто пречат.

4

Анонимен

преди 4 години

До Я па я..!Разбира се , че и жената има вина. Пешеходната пътека и законът не могат да и спасят живота ако скача като камикадзе и не преценява виждат ли я маневриращите и могат ли да спрат. Сигурен съм, че и от колите с автопилот, ще има пострадали блейки.

3

Анонимен

преди 4 години

КНИЖКА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМА НА 25 Г - НЕ ПО - РАНО!

2

нормален не гей

преди 4 години

Тея бедняци немогат да си купят кола и само щъкат пеш да пречат

1

Я па я..!

преди 4 години

А жената няма никаква вина , нали ? Виновни са 18-те години.