38

панчо бре

преди 4 години

има и по-тежък случай от обсебилите те "атакисти" : тъ па кистите като тебе, успешно манипулирани, но и не много кадърни като манипулатор. ..

37

Анонимен

преди 4 години

Кларк Кент! Кефи ме това момче, де да бяха всички хора като него.

36

"панчо" бр

преди 4 години

през февруари т. г. при разтърваване на млатещи се пияндета в Кюстендил бива заклан (от рецидивист от етноса на героя на статията) Валери Дъбов - български гражданин и етнически БЪЛГАРИН!!! . Два въпроса имам към теб: за него колко СТАТИИ (как е гасил пожари и е превеждал бабки по "зебри" примерно) прочете? Ако не си открил подобни "опуси" - защо? Да не би случайно В. Д. да е бил "атакист", а, душицо разбираческа???

35

панчо

преди 4 години

момчето изглежда е много свястно а и говори много по добре от много от нассъс сигурност говори много по добре от много атакисти и подобия на националистиза съжаление се е родил без късмета на мнозинството от нас

34

Видите ли,

преди 4 години

ромовете винаги били номадски народи. И аз като един Чудомиров герой ще възкликна, ама не Бря, орех с белтък!- ами Бря, течност -номад!!!...

33

Анонимен

преди 4 години

Ето го новия премиер!Щом гаси пожар значи е годен!:))))

32

Дядо бе,

преди 4 години

за през деня обясни какво работели двете такива семейства.Амиии, такова - по нощите какво работят?

31

подигото

преди 4 години

До Анонимензащо и там не се пише за РомЕ

30

Анонимен

преди 4 години

До Не го хвалете...И РОМите ли станаха български герои? Да подят при Сачева с подходяща фамилия!

29

Рука ми Янко

преди 4 години

Около този пичага е много опасно да се мотаеш. Явно е като магнит за неприятности

28

Дедо

преди 4 години

Браво на момчето.И в наше село имам две семейства,ама работяги да видите.Сутрин на къра до пладне,после по къщата и кога има време и работа - помагат и на комшиите.После по шише ракия и мръвка и всичко е идеално.Ама са колцина таквизи....

27

Анонимен

преди 4 години

Готов е за премиер, даже и за повече. Иначе браво на момчето, малко останаха тия хора в днешно време

26

Анонимен

преди 4 години

Браво на момчето. Само това може да се каже. Ако всички бяха като него и помагаха, без да се замислят, много неща в страната ни щяха да са различни.

25

минаващ

преди 4 години

Новият Динко?

24

до 23

преди 4 години

Ей... Ромите винаги са били номадски народи. Бай ВИ Тошо реши, че има нещо като скитничество и въведе адресна регистрация и работа по местожителство. Бай ви Тошо реши, че трябва да ги засели някъде. Така станаха и тия гета като Христо Ботев, Столипиново, Маскуда. Дай му къща и какво да прави? Да чете ли? Деца на кило! Но така и не успя да изкорени кастовия принцип между самите тях. Браво на момчето. Явно е от някоя от по-дребните техни касти и самите други роми го игнорират.

23

ROSEN STOY4EV

преди 4 години

TI SI EDIN SMEL I DOBLESTEN BALGARIN.POGELAVAM TI DA SI NAMERICH RABOTA I TVOITE KA4ESTVA DA SE PREDAVAT NA POKOLENIJATA!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Този ако беше бял, джурнaляститe нямаше да напишат и два реда за него.

21

Анонимен

преди 4 години

СуперРом!

20

Лили

преди 4 години

До Не го хвалете...От толкова писане на ГЛУПОСТИ ....сигурно не ти е останало достатъчно свободно време да се поразровиш в твоите "корени" и да видиш ЩО СИ и КАКВО СИ ..

19

Героя

преди 4 години

"Иска само добро бъдеще за семейството си и да си намери работа":Ами намерете му работа. Все някаква длъжност ще измислите я към Общината я към някоя фирма около Пазарджик. Човекът е съвестен!