97

Анонимен

преди 4 години

Браво на французите, техните служби работят, не са надупени към масква като ***. Най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!В сравнение с тях северноазиатците са сбирщина алкохолизирани варваря. Vive la Republique! Vive la France!

96

Тъпи ли сме?

преди 4 години

За вас няма ли празници? Поне по 10 пъти на ден ни се обяснява, че НАТО се бори за демокрация и справедливост по целия свят, а Русия е враг номер 1 на човечеството.

95

Щирлиц

преди 4 години

Като се намръзнат в Алпите и отиват в България да се постоплят

94

Отново ФЕЙК нюс от

преди 4 години

белите каски !!!!И хамерикаНе валяй дурака хамерика *** ¡!!!!

93

тя

преди 4 години

Пак лъжи , пак постановки ! Къде са Скрипалови ? май на оня свят !

92

Франсето е арестувал

преди 4 години

Некви алпинисти ! Решили да покорят нечия низина.....и т.н.

91

русофиите в лагер

преди 4 години

да се трудят до гроб за да плащат пораженията които допринесоха на България. Всички руски дипломатически служби - ВЪН от България, а поповете от синода на БПЦ в затвора, както стори българолюба Стамболов за да изапти рубладжиите когато искаха да подарят България на руския цар.Русофилистичта траябва да се обреже из корен от територията на България, а извън нашата територия - чрез български чадър!

90

Анонимен

преди 4 години

искаш да получиш пилешко с новичок!?

89

Анонимен

преди 4 години

100 тона пилешко със салмонела от полшада бяха казали поне в кои вериги е пуснатоте ми плещят за агентивсички тия смрадливци са за обесване

88

Нищо ново

преди 4 години

Всеки русофилистичен българин е потенциален руски шпионин - така че истинският им брой вероятно е няколко хиляди.

87

Анонимен

преди 4 години

До БелМай Сталин,Ленин и нашия цар Борис бяха избити от западни шпиони,а не обратното.Цар Борис със сигурност не е бил убит от немци или руснаци.

86

до 102

преди 4 години

И ти си от маята на 101

85

Бел

преди 4 години

До ФантомасНищо ново. Традициите се възстановяват. До ВСВ действуват "Специалните екзекутивни групи" на Яков Серебрянски, а по време на войната ислед това - 4-то Управление на Павел Судоплатов. Убийството на цар Борис , ген. Луков и неговото проекто-правителство ,които трябвало да сключат примирие с Англия И САЩ са дело на същите "вълкодави" на Сталин. В РБ-то те сечувствуват като у дома си.

84

България хаб на КГБ

преди 4 години

руските разузнавателни служби използуват страната ни като център за терористичната си и шпионска дейност в Европа, като добавим и факта че у нас НЕЗАКОННО се нагмездиха стотици хиляди руски блядоликки след 1990 и пътуват с български паспорти, което поставя страната ни в опасна ситуация да отговаря за международни престъпления на руската агентура. Всички руски дипломатически служби у нас да се затворят, руските нашественици след 1990 да се изгонят, а русофилската им прислуга в трудов лагер!

83

Анонимен

преди 4 години

" Петнайсетима руски шпиони от поделение 29155 на ГРУ-то имат базов лагер в Алпите, и между другото действат и против България.!------------------------------------------------------------------------Напомня ми на партизански отряд или чета през 41-44 год. из Средногорието, Ст. планина, Родопите, Странджа. И една от целите им е България. Но са без оръжие. И какво ли точно в България, този разграден двор, са желали да шпионират? Интересен сюжет за приключенски филм!

82

Фантомас

преди 4 години

Френски фантазии! Руските агенти били базирани в Алпите и действали от там? Болни западни мозъци! Агентите си нямат друга работа освен да правят бази в планината. Сега следва да обявят, че пещерите, островие и морското дъно са пълни с руски агенти. Голям стах ги тресе от Русия. Европейците започват да се превръщат в параноици, да ги съжали човек.

81

Анонимен

преди 4 години

бе днес всичките ви новини все за путин бе! То верно требе да се захлебва, ама се наакахте../.

80

Анонимен

преди 4 години

Минаха вече доста години, но в едно село в Северна България нощем биха едни четирима французи. Те скочили с парашути над румънска теритотия, но се приземили на 40 км в България и при това забележете през нощтта. Пъдарите на селото ги бяха били, защото ги помислили за сингани, дошли да крадат. Е, това за мене е шпионски екшън с големи питанки.

79

Анонимен

преди 4 години

Доколкото се знае Пеевски е искал да прилапа Дунарит, изобщо фактът, че срещу Гебрев се водят много дела показва, че фактори в бг държавата преценяват, че Дунарит не е в правилните ръце. Така че това са мотиви и то реални. Да се набеждават руснаците при това положение няма логика, защото няма мотив. А мотивът е бизнес интереси и правилни и неправилни хора. Защо Дунарит е частна, а не държавна фирма, когато представлява интерес за националната сигурност също е въпрос.

78

Вуйчо

преди 4 години

До ЧичоА кой ръководи жълтите жилетки бе балама?