19

Анонимен

преди 4 години

Болшинството американци мислят, че Бетовен е куче

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12 това не е просто игра на думи а се правят някакви обидни намеци, които не могат да се кажат директно. Госпожа професорката се направи на интересна. Е,не е . Аз ако съм бих я посъветвала да избягва подобни шегички, защото така само вреди на "каузата" Някои неща не са уместни това е едно от тях.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Виж какво името на детето е право на родителя и той гои кръщава както иска. Детето след като навърши пълнолетие може да смени името си ако пожелае, Пък аз не виждам какво толкова смешно има в името Барън. Все пак не е Пийчис. Или Норт Уест. Даже звучи добре. И не е работа на някаква нафръцкана да се гаври с него. Няма никакво право. Даже е просташко и таблоидно. Направо тъпо. Жалко за самочувствието на госпожата че тя е интелигентната.

16

Анонимен

преди 4 години

Тази уж професорка уж интелигентка се държи като абсолютна т..чка. Каква работа има научен работник да се бърка в политиката? принципно това само може да го оцапа. Да оставим доколко има доказателства че има намеса на Русия в изборите за президент на САЩ Само във въображението на някои Същото като случая Скрипал. Само че тук конспирацията може и да сработи.Това е целта. И въобще не е смешно да правиш каламбури с името на дете. С подобни действия опонентите на Тръмп сами се ритат отзад.

15

Анонимен

преди 4 години

И като се замисля, не се сещам за някой с титла за първо име....А, Принс, Принсес и Куин са си полулярни имена, вече и по тия географски ширини. Сещам се за Куини Алис (бивше гадже на Благо Георгиев) и Куин (дъщеря на Милена Славова). Иначе деца си кръщават и с военни титли. Мейджър е най-известният пример.

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Сгреших. Бих искала президентът да се извини за нещата, които е направил и които са лоши, но съжалявам, че използвах тези думи", заяви тя.Да кажеш:" Сгреших!", трябва да имаш голяма сила на духa, за да го направиш.Тръмп никога не го е правил - той безгрешен, нали!

13

Толерантна л..??

преди 4 години

Точно от либерастните δженδъри такова изказване е отрицание на цялата им политкоректност и лицемерна загриженост за правата на човека. Като едно време при нас под Човека се подразбираше бай Тошо,така за днешните λиберасти човеци са само δженδърите,***δалите и пъстрокожите,а белите са за подигравка в това число и детето на американския президент.

12

Анонимен

преди 4 години

Много остроумен пример е дала жената, но каква друга реакция може да се очаква от бивша манекенка или каквато там е била. А името си е доста тъпо, за човек, де, например за домашен любимец пасва идеално. И като се замисля, не се сещам за някой с титла за първо име. Представяте ли си: Как се казваш, моето момче - Барон Тръмп, Виконт Первазов или Маркиз Цървулков.

11

Анонимен

преди 4 години

Луда дръжава

10

Анонимен

преди 4 години

Tова в никакъв случай не е обида към детето,а по-скоро игра на думи.Айде сега,е гати драмата стана.Намеса в живота на детето,дрън-дрън.Тия американци съвсем изперкаха,всяка употребена дума се гледа под лупа,преекспонира се се търси под вола теле.Тази пък се извинила,за какво?

9

Анонимен

преди 4 години

всички демократи/либерали в САЩ са с лоботомия по рождение

8

Американ

преди 4 години

До Анонимен 4:В моето село една къща струва колкото един квартал в София.

7

Анонимен

преди 4 години

Злобата замъглява разсъдъка!

6

Анонимен

преди 4 години

"Американските демократи" са невъздържани...помня как Хилари Клинтън се смееше, когато гледаще операцията за ликвидиране на Кадафи, недостойните за един висш политик реплики, когато Садам Хюсейн беше обесен...

5

Мюнхаузен

преди 4 години

Абсолютна монархия няма никъде, особено в Америка, въпреки че в една държава на балканите ...

4

n

преди 4 години

До Анонимен- няма нужда се извиняват , бг политиците са винаги прави . Как така ще се извиняват. Особенноп ако си В.Симеонов, може и да те повишат . Манталитет

3

и..

преди 4 години

Какво пък толкова е казала обидно? Ако се замислим над думите няма никаква обида. Спорно е само дали трябва да се въвлича семейството в политически дебати, но когато това семейство защитава политика Тръмп ---това е оправдано?

2

Анонимен

преди 4 години

"Пак ще ги биеме догодина."Опитай първо да биеш "камбаната" на минарето в твоето село.

1

Американ

преди 4 години

Либерсатката партия свиреше дитирамби за патравата Мишел и за грозната и злобна Челси, но се заяждат с 13 годишното симпатично дете.Пак ще ги биеме догодина.