17

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикТова,че носиш маркови дрехи и аксесоари,е за сметка на онзи с плетеното елече и за сметка на много такива,които живеят и във градовете! Нямаш особен повод да се гордееш!

16

Селянин

преди 4 години

Мечтая за панелка в Обеля 2 и заплата от 1000 лв.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Е, аз ли да ида да им я отгледам тази биологична храна на селските пияници?

14

Анонимен

преди 4 години

Уви, народа е оскотял от мизерия. Аз живея в сравнително голям град вече доста години, но възнамерявам да се върна на село някой ден. Просто тук имам работа в момента.

13

Анонимен

преди 4 години

При Жан Виденов се живееше прекрасно.Дойде шайката на мутрата от Банкя и започна да се живее зле.

12

Анонимен

преди 4 години

Отиваш на село и искаш да се преместиш, какво установяваш.Местен феодал , а може въобще да не е местен, е взел земята и ползва за субсидии.Ако има останали сгради от ТКЗС са присвоени.Канализация и вода обикновено са проблем и няма поддръжка.Кмета е хванал всякакъв бизнес, особено ако е назначен от герб , и върви някакъв рекет и симулиране на работа. Обикновено проблем с продукти, аптеки, болници. За какво село говорим?

11

Анонимен

преди 4 години

Няма сериозна държавна политика нито към селото, нито към града. В селата би трябвало да са зарити с билогично чиста храна и да имат добри доходи, да са пробщени към общинския център. Една част от селата са на доизживяване, то май цялата държава е така.

10

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е пълна глупост и безсмислица.Едни и същи *** се продават в бг.Подложени сме на рекет и простащина, а в магазините само долнокачествени ***, но на високи цени.За да живееш на село добре трябва да имаш много пари, за да го превърнеш в феодално владение иначе нито път ще имаш, на повечето места проблеми с водопроводи и всякакъв вид инфраструктура.Хора няма но ресурсите са заграбени, при две реки вода няма , а е хваната за врц на Доган например. И какво да правиш там??!

9

Анонимен

преди 4 години

Тези които управляват нямат умствен капацитет за стратегии освен рекет и корупция и обслужване на началници.Началниците не им пука за история и тя по скоро им пречи затова я пренаписват.Умни хора и широко скроени вече са рядкост.Феодалите и генералите (в това число герои като Велчев, Симеон, черепа и т.н.) са реалните чорбаджии и те искат да продължат да управляват без отпор. Не искат справедливост и лустрация, а и не им трябва образован и мислещ народ за да няма истински протести и разплата

8

До 6 от 4:

преди 4 години

Еми, да си жив и здрав да си носиш марковите дрехи и аксесоари.Аз съм скромен човек и се задоволявам с вълненото елече на баба ми.Чуствам се щастлив на село и се радвам, че ти си щастлив в центъра на София.

7

Анонимен

преди 4 години

В България се живее зле.Ако отидеш навън дори за месец , когато се върнеш усещаш провинциалното още на границата , а по улиците усещаш агресия.Неправдата от разграбването и разрушаването на икономиката и държавата и превръщането на страната в феодално васално село, без собствени производства и технологии води съответно и до напрежение, деморивация, обезлюдяване. Образованието е сринато защото и там само пари е мотивацията и няма високи критерии. Такива статии са повърхностни и безсмислени.

6

Смирен депутат

преди 4 години

С 560лв минимална заплата-436 чисто се живее прекрасно в икономически стабилна България.

5

пияница мистик

преди 4 години

До 4Не ни я казвай истината. Тая истина си е твоя селски. Аз си живея в центъра на София и имам всичко на една ръка разстояние...и няма ромски набези. И мога да си купя ВСИЧКО. От очила RayBan, дрехи HUGO BOSS, до лаптоп, компютър, марков часовник. А ти си носи плетеното елече от баба и си стой на село

4

MY DICK YANKO

преди 4 години

До МаяСамо като те слушам и си те представям каква селска лелka си. Дебела, застаряваща, дето обича да пие ракия и да яде като за 3-*** мъже. Ти май за БИО магазини и храни не си чувала, смяташ, че селските пръжки и сланина са по-полезни за здравето от тях, нали? Богатите и умните са слаби, само бедните и простите сте дебели, защото маате бял хляб, евтино и тлъсто месо и смятате, че е особено полезно, щом ти си отгледал сам прасето

3

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа истината. Ако българското село е далече от ромски набези, това е едно от малкото останали добри места по света за живот. Повярвайте ми.На всякъде другате ще ви спукат от данъци и такси, а българското село все още си остава рай.Е сега чувам, че се готви нов закон за продажба на земите, ако това стане дъжавата ни ще се напълни с турци и араби..

2

ГРОБАР

преди 4 години

И в градовете и селата са зле, заради ШАЙКАТА на треторазрядната мутра от Банкя!

1

Мая

преди 4 години

То целта е ясна. Да се заличат всички традиции, да се съберат в апартаментите , да нямат време и желание да си приготвят нещо хубаво за ядене и бегом в монополите с готови храни, фаст фууд и всякакви други изгъзици. В БГ модела се налага успешно.,а в Гърция това няма да стане и хората се чувстват по-добре добре.