25

Анонимен

преди 4 години

Жените обичат Африка, и по-конкретно африканците

24

Гледам и си мисля

преди 4 години

Поне 95% от коментиралите тази статия, никога не са прескачали оградата на "късогледството" си и най-вероятно няма и да са в състояние да го направят! Жалко за тях, но и за другите, които живеем с такива като тях в едно общество! Африка трябва да се види, да се помирише, да се усети! И не само "черният континент", но също и Близкият Изток, Азия, Централна Америка. Идете, вижте, разберете

23

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите скоро няма да прокопсаме...Само расисти, ционисти и други подобни! Напуснете кочинката си само за 2-3 месеца, че да ви се отворят очите! Нас ни ******* повече и от африканците ама нали сме били велики НЯКОГА та сме се наточили така че чак сме смешни! *** и безделници са се народили последните 25 години!

22

Анонимен

преди 4 години

Искам до довечера Михаела да е ликвидирана !

21

g

преди 4 години

До Лора нещо спира ли те да се разкараш нататък?

20

g

преди 4 години

До Анонимен кое е измислица бре? пишеш bestgore и гледай колко е измислено.

19

муспи

преди 4 години

Евреите използват диваците във войната си с белите през цялата история. Нищо не унищожава цивилизацията както пособията. Евреите чрез пособията са завладели Парите, Правителствата и Армиите на света. Да се убиват евреи е осветено от Бог, - то е хигиена!

18

Анонимен

преди 4 години

ами всъщност Михаела помага от години именно на хора от своята раса, това че помага и на други - е само похвално. Жалко за онези, които и да видят нещо добро у някого, решават да плюят. Какво вие направихте за другите - единствено ги оплюхте и станахте още по-нещастни

17

Лора

преди 4 години

Уганда е много красива. Безкрайно плоодородна земя. Всичко се ражда, климатът е прекрасен. Хората са добри и няма расизъм към белие. Те също се развиват с бързи темпове като съседна Кения, където има 10 % годишен икономически ръст.

16

Анонимен

преди 4 години

Гнус ме е от подобни като Михаела. Която е решила да помага на всеки друг, но не и на своята раса. Да беше купила един багажник картофи и лук и да ги беше занесла на детски дом в провинцията, вместо да ходи в Уганда и да храни някакви, които за цялото си съществуване не са построили двуетажна къща и които ненавиждат белите и ги приемат само като обект на кражба и изнасилване. При ниската раждаемост в България ходим да помагаме за разплод на врагове. Чудестно просто!

15

Анонимен

преди 4 години

Стига вече платени публикации ,моля ви!

14

Анонимен

преди 4 години

Вече като чуя "фондация-НПО" и "плюшени мечета" ги свързвам с ислямски нашественици.

13

пфу

преди 4 години

Ако помагаш на африканците, а тук се държиш все едно всичко трябва да ти се дава даром, то ти си просто модерна *** и съществуването ти е в тежест на хората тук.

12

Totenkopf

преди 4 години

Статията е пропаганда, дори се съмнявам да съществува тази "Михаела", отдавна не бях чел толкова много глупости и шашкании на куп. Абе хора в Уганда 30 г бушуваше гражданска война, защото там са все още разделени на племенен принцип, имаше стотици хиляди убити, ранени и прокудени от домовете си хора.

11

Анонимен

преди 4 години

До 1Недей говори глупости.Едно просто търсене показва няколко организации който са проверили това и се е оказало измислица.Иначе да. Тези са си диваци, няма спор.

10

Анонимен

преди 4 години

БЕГАЙ БЕ

9

Циник

преди 4 години

Грижила се за ИЗОСТАВЕНИТЕ НОВОРОДЕНИ !!!!Даже и плъховете не изоставят новородените си....Спонтанни напъни на повръщане предизвикват в мен подобни блудкаши...дано се е имунизирала ...Откачалки - има навдякъде.

8

Анонимен

преди 4 години

Е, картината наистина е страшно талантлива.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз ли съм виновен, че живеят зле? Нормално е, като интелектуално са на по-ниско ниво, напълно логично.

6

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Всеки има право да прахосва живота си. Но това не може да бъде пример за другите.Тези тук, черничките, и онези у нас, им трябват 3 неща:1. да знаят, че трябва да се работи2. да усвоят един занаят ,без университет3. да спрат да се размножавт безконтролноОт 1 до 3 може да се усвои не с пожелателни, а със задължителни мерки.