67

Анон

преди 4 години

Принудят = при удар

66

Anon

преди 4 години

Тази кака виждала ли е какво става принудят с голямо животно? ... знае ли, че ако наистина е ударила диво прасе половината й кола отпред щеше да е смляна и части от животното щяха да са навсякъде? А та- пази козина.... тъпо парче с тъпо оправдание...

65

Сс

преди 4 години

*** недъгав, знаеш ли как мре глиган, много много трудно, специално пък от лек автомобил

64

Анонимен

преди 4 години

Тази кака ако е карала с тия слънчеви очила в мрака е цяло чудо как е нацелила прасето.

63

Анонимен

преди 4 години

Удрял съм крава на влизане в Калофер по времето на бай Тошо! Бабата където пасеше кравата избяга,кравата след минута се изправи и също избяга! Милиционера ме глоби,като каза че кравата е като малко дете и трябва да я пазиш! Така че мадамата ще пие една студена вода! Такива са правилата!

62

старшина Ефремов

преди 4 години

Къде е прасетата та къде е .Ами взето е за експертиза от колегите . За компетентните органи. Значи.В момента се извършва експертизата и анализира кебапа с праз.

61

ШибиРиби

преди 4 години

Значи каката е блъснала глигана претъркаляла колата три пъти изправила се е обадила се на КАТ и докато ги чака изяла глигана като е оставила само малко козина за доказателство. Бе тва малко като оня дето покрива му бил разрушен от метеорит и докато чака застрахователите метеорита които бил от лед се разтопил.

60

Анонимен

преди 4 години

Тази млада булка има ли си на идея колко кг тежи един глиган? И какво ще се случи с автомобила й ако с 100 км/ч блъсне глиган? А тялото на блъснатия глиган къде е? Хайде стига вече сте давали трибуна на лъжци.

59

Анонимен

преди 4 години

Що поне не взе прасето и не го продаде плащат и за убити щеше поне да събереш парите за акта.А в България е тъй като в студентските квартири.Тоя виц сега знаете ли го дето един студент се обадил на хазяйна да му каже че от горния етаж е текло и всичко в квартирата е във вода онзи като дошъл му казал а ти ползваш басейн нелегално в плати отгоре на наема и за него.

58

Анонимен

преди 4 години

За КАТ не съществува нищо друго освен "Несъобразена скорост" и торнадо да ти отнесе колата, пак това ще напишат, щото им е толкова акъла.

57

Анонимен

преди 4 години

В Абсурдо-мутистан е така.Катастрофираш по вина на държавата, но за сметка на това, същата те и глобява.

56

Анонимен

преди 4 години

Сигурно и малко преди полунощ е носила тия черни очила, с които дава интервюто в очевидно облачен ден. И когато искаш да покажеш уважение към събеседника, про ста селянко, си сваляш тъмните очила, докато му говориш..

55

House M.D.

преди 4 години

А с кабанчето какво е станало?

54

Анонимен

преди 4 години

До 56Ами малко преди полунощ със сигурност съобразената скорост за проста мйекаща гьска като нея с никакви шофьорски навици, е около 70 км/ч.И това е оптимистичен максимум.

53

Анонимен

преди 4 години

Глупости!!! Ако удари глиган , ще изкриви бронята, решетката на радиатора, а при ниска кола и капака, а животното ще е проснато на асфалта. Някъде е бляла или може да се е унесла за секунди вечерта-после глиган и се привижда.Добре ,че не се е убила

52

ДО 53

преди 4 години

Може ли повече Информация ?Паднала ти е Гумата , и си викнал КАТ ?

51

Анонимен

преди 4 години

Каква е съобразената скорост на магистрала, за да имаш възможност да спреш и да пропуснеш прасето да притича? Не се знае какво е станашо в конкретния случай, но на дупките в оградата не им е там мястото

50

Анонимен

преди 4 години

До Потърпевш Ами с несъобразена скорост си карал, какво искаш? За да ти "падне гумата на колата", значи си карал поне 300 км/ч.

49

Потърпевш

преди 4 години

Веднъж карах близост до Свищов с 15-20 км в час, поради валеж на дъжд. Минах през дупка и ми падна гумата на колата, полицаите дойдаха и ми писаха акт поради "Несъобразена скорост". С един пътен знак и прехвърлят цалата отговорност.

48

Анонимен

преди 4 години

Ами ако просто самокатастрофираш, какво да ти напишат освен несъобразена скорост? Това момиченце просто не може да кара, няма рефлекси, няма чувство за отговорност. Утре ще сгази човек и пак ще си кзмисли някакво оправдание. Подобни индивиди са бич за обществото. То е очевидно и в какво семейство е израсла, щом и бащата се опитва да защитава лъжите и.