74

факт

преди 4 години

изгражда се нов световен ред

73

Анонимен

преди 4 години

идиотщина че на исток в европа нато испрати своята воиска не се вижда че грузия има натовска воиска също не се вижда как русия се гласи да направи нещо сащ нато почват да реват че русия ги заплашва нато е свикнала каквото си иска това да прави а русия много им пречи дай да изолираме русия.особено коалицията сащ англия герания и франция.растъпчаха света тези демократичниа коалиция.русия на колене няма да падат ще падате ви е сащ вайсали това число и бг

72

Анонимен

преди 4 години

До ПЕНКОМисля че беше Насър.

71

ПЕНКО

преди 4 години

ПОДКРЕПАТА ЗА ХАФТАР МИНАВА ПРЕЗ ЕГИПЕТ . ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е ПОСТРОИЛ АСУАНСКИЯ ЯЗОВИР / МОЖЕ БИ НАЙ-ГОЛЕМИАТ / ПРИ ПРЕЗИДЕНТ НА ЕГИПЕД УБИТ ОТ САЩ - ЦРУ !?!?!? САЩ ПОДКРЕПИ "МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ " В ЕГИПЕТ ---КОЙ ЩЕ ИМ ГО ПРОСТИ ...А ?????

70

Тони

преди 4 години

Слава на Путин и братска Русия ! Победата на генерал Хафтар е все по-близо и Либия най-после ще се възроди след тиранията на Запада !

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Особено на срещи на цивилизовани държави.."И кои са тея цивилизовани държави? Германия скоро ще е турска. Англия пакистанска, франция си е вече африка. Скандинавските страни ще станат сомалия. Австралия ще бъде закупена от Китай а САЩ вече на половина са мексико. Тея цивилизовани държави за които говориш вече не съществуват.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"сега като дойде Блумбърг"хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Проблемът в Либия може да го реши един американски самолетоносач!Примерно ,,Роналд Рейгън""Проблема в либия така беше създаден бе гений.

66

Анонимен

преди 4 години

Турските дронове по рано бомбардираха летище с самолети и армията на Хафтар

65

rusnak

преди 4 години

Умствен и физически им/потент.

64

MY DICK YANKO

преди 4 години

На ден ако няма поне 3 статии за Пyтиk и 5 за Путюколхозоленд, значи парите от съветското посолство не са усвоени правилно от този червен, комунистически сайт. Вече имам чувството като го чета, че съм в Чебурашия, а не в България. Само още дето от редакцията не са почнали да раздават боярищник на най-верните си промити *** :)))

63

rusnak

преди 4 години

На никъде не се е насочил. Либия от години търси помоща на Русия след мазалото което направиха западняците там. А само мало/умен не знае в какво превърнаха поредната процъфтяваща държава партнерите на ОПГ ГРОБ.

62

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Путин решава какво ще става.Правото винаги е страната на по-силния.Това е положението.

61

Анонимен

преди 4 години

Все някой трябва да е виновен за калпавото НАТО например Путин иначе не могат да смучат пари краварите от вноските на робите хахаха

60

Анонимен

преди 4 години

Мозькьт на НАТО е мьртав

59

Анонимен

преди 4 години

Путин се е насочил към отвъдното и трепери от страх, защото на съвестта му тежат десетки хиляди животи.

58

Анонимен

преди 4 години

До ще свърши кат КадафиРусофила е непредвидим, мисловния процес е заявисим от "горе". Путин беше бесния спасител на православните. Като стана ясно, че са дружки с чалмата и ще строят мюсолмански поток, русофилите се сбъгнаха и от тогава никой не е писал за спасение на православието, кофти. Новата плоча са джендърите. Но наскоро стана ясно, че баш нощния вълк е джендърче, че и там настана хаос.

57

Анонимен

преди 4 години

Путин е дядка, скоро в пенсия. Въпроса не е какво още ще направи, а кой ще дойде след него и дали след всички започнати локални конфликти няма да се стигне до 3-та световна. Китай още си трае, но се трупа и там въоръжение от последно поколение.

56

Анонимен

преди 4 години

Това не е анализ,а откровена руска пропаганда."Американците били в отбранителна позиция...били маргинализирани..." Да ви припомня ли как 2 батальона от частната армия Вагнер бяха изпепелени без нито една жертва от американска страна?Американците си тръгнаха от Сирия по 3 причини:-нямат вече интереси в района-не желаят повече жертви-съкращаване на разходиЕлке,да ти припомня ,че в американската военна доктрина животът на военнослужещия е на първо място.В руската е обратно

55

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До г-н ПутинГ-н Путин,Не можахте ли да ни назначите СИК-аджия с медицинско образование, архитект или да речем поне счетоводител?Защо ни назначихте охранител на паркинги и входове за началник на нацията?Моля да го смените с някой по-квалифициран человек. Благодаря от името на целия български братски народ!Поздрави!