69

Анонимен

преди 4 години

Тези квачки с пилешки мозък се поставт над избори , парламент и пр и пр. Врече е някой да ги вразуми.

68

Пенсионер

преди 4 години

Майките стават все по нагли. И те като БСП искат ли , искат...Оставка на 118 депутати.Това означава преврат. ДАНС да не спи , а да се занимае с организаторите на протеста.Не може Нинова да не знае кои са.

67

Анонимен

преди 4 години

До МАЙКАЯ млък!Щом имате време да чатите, значи имате свободно време!Еми и ние МАЙКИТЕ имаме,------------------....................Не си ли лекичко нагла, а ?!?!?!!!!!!!

66

Анонимен

преди 4 години

До: 73Всеки народ заслужава съдбата си. Българинът заслужава да е нещастен.

65

Анонимен

преди 4 години

До: 74Не свършват, защото ГЕРБ СА русофилска ***!!!

64

Анонимен

преди 4 години

До 72Русофилските *** пишете, че ГЕРБ "свършва вече 10 години !

63

Анонимен

преди 4 години

Майките вече превърнаха нещастието на децата си в привилегия !А на обикновения българин му е писнало от привилегировани около себе си - един кум, друг сват, а пък трети - сакат !

62

гражданин

преди 4 години

Брей, много гербер, много ***, страшна работа е тук!Усещат от ГЕРБ че им свършва раната и взеха да се изнервят нещо...

61

човек

преди 4 години

До: номер 68 (Кирилов)И от твоята майка ли ти е писнало?Ааа, може би ти нямаш майка?Дори може никога да не си имал майка!Сигурно те е раждала леля ти?

60

До 69

преди 4 години

За какво ли? Еми защото има едни будали дет ще плащат всичко. Тоест данъкоплатците.

59

Анонимен

преди 4 години

До до 59Крушката си има опашка. Безумните здравословни диети по време на бременността, дори от куку лекари, а аз познавам такива, водят до същото. Увреждане! Майката на 14 годишния Веселин са я посъветвали да го остави в заведение и той по естествен път да почине. Не, тя трябва да ни натрапи на обществото създание, което поглъща средствата за профилактика на десетки деца. Защо? Какъв е смисълът? А сега втасала, ще ни казва кой да е министър, премиер, вице, или зам.председател на парламента?

58

Кирилов

преди 4 години

Писна ми от тези майки!Само те ли са майки ?На всички е ясно, че играят по свирката на ***.Комунистите начело с Мая Манолова са ги обяздили и ги използват за марионетки.А т.нар майки ги интересуват само пари.Нищо друго.Писна ми !

57

334

преди 4 години

Тези майки се взеха насериозно. Оставка и на депутатите? Да не би те да са ги избирали? Абсурдно е.

56

До № 60

преди 4 години

До До 36Ето това е умна приказка. Подкрепям те!

55

Анонимен

преди 4 години

Тези т.н. майки оставиха болните си деца и хукнаха по партийни протести. Доколкото е видно в България има около два- три милиона майки, а на протестите са пет нахални женици.

54

до 59

преди 4 години

До АнонименБлагодари на Бога, че децата ти са здрави и не си на тяхното място! Че зная за лекарка, чието дете е с проблеми. Да не мислиш, че не живее здравословно или не си гледа детето!?

53

Българка

преди 4 години

Защо триете коментари, които подкрепят позицията на майките!? Нещо не са удобни ли?

52

Анонимен

преди 4 години

Кой им гледа болните деца, нали бяха много измъчени, че 24 часа ги гледали. Явно забогатяха от *** пари и сега се разхождат по бул. Руски като богове. Вече заместват Премиера и изборите . Искат оставки на всички , които се сетят. Нещастници.

51

До 36

преди 4 години

Тези майки показаха как трябва да се бориш за правата си .А ние ,чиито деца не получават и стотинка,си мълчим.Трябва да сме пред Парламента и да искаме достоен живот и за здравите деца.

50

Анонимен

преди 4 години

До До 58Не, не ме е срам. Отгледал съм дете, дето сега работи и плаща данъци на тази държава. Аз също плащам данъци. Грижа се и за родителите ми. Не получават помощи. Нито трипер, нито сифилис съм хващал. Нито една жена не съм забременил инцидентно. Онази, чевенокосата"майка" сама си каза, че един здрав зъб няма!!! В писмото до Бойко Борисов, ако си спомняш? Била паноптиком на болести! За какво ти говори това? Пълна безотговорност! Защото очевидно има средства.