16

ha

преди 4 години

До Жана ГолдМи като искаш така, заминавай за Африка. Аз искам 4 сезона. Искам да гледам полетата с растящо и зрящо жито край пътя, искам да вали дъжд. Искам и сняг да има. В Африка, няма дъжд, няма жито, няма хляб и вода. Глад, мизерия и болести. Това е Африка. Още ли искаш да отидеш?

15

айде стига вече

преди 4 години

90те години най-големия проблем беше, че озоновия слой изтънявал и скоро всичко щяло да загине ако видиш ли не спреш да се пръскаш с дезодорант ФА и да си пускаш климатика макар и да не бяха масови в България. Какво стана сега - озоновия слой сам се възтановява. Сега на дневен ред е поредната глупост наречена глобално затопляне.

14

Няма справедливост

преди 4 години

Проблема на ски курортите не е толко липсата на сняг - отдавна Банско и Боровец имат много оръдия за сняг.Проблема е, че ниските температури не се задържат за дълго дори и зимата в планината и като духне по-топъл вятър всичко се стопява :(

13

Анонимен

преди 4 години

До ЛошоМиналата зима имаше много по-голяма снежна покривка по планините от предходните години. Причината с водната криза в Перник, не са валежите, а огромните загуби по мрежата, но този случай беше използван от екоталибаните да насадят поредната истерия, построена изцяло на лъжи.

12

Анонимен

преди 4 години

Няма как да направиш точна прогноза за времето за над седмица напред, това са някакви свободни съчинения които не си струва да се коментират. Това си е чиста екоталибанска пропаганда, която се опитва да внуши на хората, че едва ли не сме на ръба на климатичен апокалипсис - нещо което е под нивото дори на най-долнопробната нискобюджетна холивудска боза.

11

Зилен

преди 4 години

Ама как така "суха"? Нали глобалното затопляне увеличава влажността и валежите? Щяхме да ставаме тропик, а ми е малко хладно? Напразни обещания за топло време...

10

Движението на Грета

преди 4 години

е напълно погрешно! Едно насилствено насаждане на вина в обикновенния човек, а не там където трябва. Цялата работа е да събират още данъци и още пари! За това ти казват: Ти ходиш на работа с колата - Замърсител - Плащай!Ти летиш в командировак - Замърсител - Плащай!Като че ли човек има някакъв избор с какво да лети и как да ходи на работа, еле ако живее извън града!Събират се едни данъци, а в същото време проекти като залесяване и Директ еър каптчър си остават без никакво държано финансиране

9

След утрешния ден 2

преди 4 години

.... Още през 1997 - 1999 години бях чел и слушал за изследвания , че ако НЕ се спрат някои дейности ... Промяната на климата няма да бъде стопирана ! И няма да бъде обратима! Е... 20 години по - късно - заради алчността на определени Държави и групи от богаташчета - ТОВА Е ТОЧНО ТАКА ! Според мен - КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ вече НЕ са обратими и НЕ могат да бъдат спрени ! И то все вижда всеки ден ! Могат просто да бъдат забавени ! Вече почти нямаме 4 сезона и тук! ... Отвратителна работа! :( ...

8

След утрешния ден

преди 4 години

Каква "зима" е това ?!?! Като съм гледал фотографии и съм слушал разказите на баба и дядо за ИСТИНСКИТЕ ЗИМИ по ИСТИНСКОТО ВРЕМЕ ... Те не са имали възможност да излязат от вкъщи без да разкопаят ТУНЕЛ ... Снега е бил по метър и повече !!! И то по доста време ! Не да се стопи веднага ! Дори й от моите ученически години през 80-те снега беше много повече и по повече време се запазваше! Сега РЕВАТ с крокодилски сълзи за 10 - 15 сантиметра ... все едно някои ще ги коли с тъn нож! ... Смешна работа!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1помним, 2012, 1 месец мин темп -20, макс -15, помним и оше как, това да замръзне студената вода ж 11 етажен блок...

6

Лошо

преди 4 години

Без сняг и дъжд, язовирите няма да се напълнят!

5

Анонимен

преди 4 години

Топлата зима ще остави някой лев и Борисов ще трябва да измисли как да го прибереПлаща и на началници и на калинки верни .А подрастващите ученици са трагедия, логично следствие от новия ред.

4

Зарко Попа

преди 4 години

Съберете стотина хилки, пратете ги на родителите на Грета Тунберг, и малката ще довтаса да опрай нещата с времето.

3

АНТИ

преди 4 години

Скоро ще видим зимния сняг.*** ще е изнинадан, че как ?!Ще има закъсали много коли,пълни с шофиори-баш будали.

2

Писна ми

преди 4 години

Стига политизирахте всяка тема бе, не ви ли писна! Или това ви е работата и ви плащат да тролите под всяка новина. Спрете се малко, изборите минаха! Драйфа ми се от такива като вас!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Откакто ГЕРБ са на власт зимите са доста по-топли от онези сурови зими през комунизма! Благодарим ти, Бойко, иначе с тези цени как ще оцелеем в студена зима?