11

ха-ха

преди 4 години

До предателиЯ се сети защо не могат да направят нищо с мита от 200%. А Боинг би трябвало да работят по самолет в класа на 757 - NMA, но в момента всичко освен оправянето на 737 МАКС е замразено.

10

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е да се онагледи статията за United Airlines със снимка на самолет на Alitalia:)

9

До 6

преди 4 години

А Еърбър какви са бе, умник ?

8

Анонимен

преди 4 години

Отговорът е в историята:В България дойдоха американците и купуваме американски самолети. Когато дойдат руснаците - купуваме руски самолети. Когато дойдат германците - купуваме германски самолети

7

Анонимен

преди 4 години

Всеки да си кара самолетите в собствената страна. Европейците ще карат Еърбъс, американците ще карат Боинг.Днес се връща Феодализмът и самозадоволяване на потребностите. Търговията е остаряла форма на икономика. Великите сили могат да върнат която искат обществена система - Феодализъм, Робовладелство, Социализъм, Капитализъм, според моментните си спешни нужди. Останалите дребни васали като България и нейния племенен вожд само могат да се съгласяват и да хвалят Големия Бял Вожд.

6

Анонимен

преди 4 години

До 6Не само ,че няма руски ,няма японски,немски,британски ,френски и т.н.!Двете суперкомпании ,Боинг и Еърбъс отвяха всякаква конкуренция на планетата Земя!

5

пиян русофил

преди 4 години

А що не си купят руски самолети? А, сетих се, то руски самолети няма.

4

Анонимен

преди 4 години

По принцип В 737 МАХ не заменя 757, така че тука няма никакво отказване, а просто си купуват Еърбъс.

3

предатели

преди 4 години

мито 200% и нека пак купуват евро ***. като не им харесва боинг да се махат от Америка

2

шматка

преди 4 години

Тромпета няма ли да измисли нови мита

1

Анонимен

преди 4 години

Еърбъс винаги са превъзхождали Боинг. Особено след тия два инцидента като се качвам на Еърбъс и просто ми е спокойно, не го мисля :)