12

муспи

преди 4 години

Чувства се еврейския почерк. На времето Кенеди за подмятането че не ни трябва руски евреи - имаме си достатъчно, и за опита да напечата пари заобикаляйки Резервния Фонд, който е частен?! и еврейски, и последвалата реч - докога разни тайни общества ще ни казват какво да правим, беше обвинен в подслушване на телефонни разговори преди изборите. А пък Ал Капоне са го осъдили на дълъг пандиз, защото не плакал данъци на крадените милиони?!

11

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се отърват от него Току виж го направят. Но тогава всичките им демократични ценности отиват по дяволите. Сега президенти не могат да се убиват физически. Сега се убиват с дискредитиране и с помия.*** като Буш младши не им пречеха само се гавреха с него но не го разследваха. Но виж, Тръмп стана заплаха. Защо? За кого? Този който дъни в момента и разлайва кучетата не постъпва умно.Просто трябва да го оставят.Това е най - умното.Белият дом не е Холивуд

10

Анонимен

преди 4 години

До Бате ГойкоСпоред мене даже тея които са писали доклада сигурно не са го чели. Така беше с прословутия доклад на Мюлер.

9

Анонимен

преди 4 години

Този жалък Тръмп не контролира Сената, не контролира Партията републиканска, не контролира собствената си администрация.Кой е той, в сравнение с премиерската републиканска система на България или Германия?Дали му 1-2 мандата да се прави на шут и го гонят с импийчмънт.

8

konti monti menti

преди 4 години

AMI DA SI XODI.

7

Анонимен

преди 4 години

Корупция в действие

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Агенция ТАСС... - дего това животно... - Телеграфна Агенция на Съветския Съюз...

5

Бате Гойко

преди 4 години

"То му мина мандата вече, а тия още се чудят каква глупост да измислят."Както е тръгнало, още един мандат ще мине и пак нищо няма да направят. Интересно ми е, колко конгресмени са си направили труда, да прочетат тия 300 страници?

4

Анонимен

преди 4 години

То му мина мандата вече, а тия още се чудят каква глупост да измислят. вЕрно са една от най-тъпите нации

3

Анонимен

преди 4 години

Това ако не е китайски удар... :)

2

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо бил упражнил натиск върху Украйна да разследва неговия вътрешнополитически съперник демократ Джо Байдън и сина му Хънтър, а Джо Байдън, доказано с видео, упражнил натиск върху Украйна да спре разследването срещу сина му Хънтър и да изхвърли на улицата разследващияго главен прокурор на Украйна.

1

Анонимен

преди 4 години

Язък за 4-те милиарда за селфи ...