104

Анонимен

преди 4 години

Рядко срещано малоумие! Не можа ли поне да ги убие тази мечка

103

Да допълня...

преди 4 години

До А.Х.107 По скоро подигравка с манията на Путин да се въоръжава и да заплашва света с война.

102

А.Х.

преди 4 години

Прости пияни колхозници.Дано в най скоро време някой да използва ядрено оръжие по тази *** неземна.Една опърдяна ватенка дано да не остане на този свят,а дано и българските русофили ги хване радиацията та да се освободи света от тая гнусна зараза.

101

Анонимен

преди 4 години

105,*** в Щатите и прегърни някоя крава.Може и да си допаднете като миризма.После се върни там,откъдето си излязъл и там може да ти хареса тъмнинатана мамати и смръддта,а и злобата,от която си се пръкнал...а и зловонието.

100

Българин в Москва

преди 4 години

*** и комплексари от класа, няма по завистливи и гадни човечета от пияните колхозници! Най много се комплексират от Българи, защото сме по добри от тях във всичко, даже и на алкохол носим повече от тях, защото се имат за най големите пиячи ама не са, седне ли Българин на масата, след няколко часа само той е прав а ушанките са птипаднали и им оправя жените и това направо ги побърква! Затова навсякъде гледат да оставят следа от типа "вижте ни кво можем" абе абсолютни комплексари.

99

Анонимен

преди 4 години

Руснаците като се напият и няма с какво да се заиграват,ходят и дърпат мечките за опашките.Който мисли че не се иска кураж да спрейваш бяла мечка,да отиде и да го изтрие.

98

Анонимен

преди 4 години

102,кажи го това в присъствието поне на един руснак и бягай бързо.

97

Смешно е

преди 4 години

Живеят си още със небивалици и фантазии тези азиатски скотове. Коя от коя по идиотска и измислена. А *** им се възхищават и ..... заработват по някоя и друга мърлява копейка от тролене по разни русофилски продажни сайтчета. Ха-ха-ха... Жалки дрипльовци.

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Дришъл, полученото по ленд-лийза се е плащало със злато. И с много кръв! Получената техника е била 15 % от всичката техника на руснаците през Отечествената война. Точно танковете на съюзниците са били много ненавиждани от руските танкисти - тромавата английска "Матилда" и Шърман, който горял като факла със самолетния си бензинов мотор. Тачели са джиповете и "Студебейкърите".Т-34 е признат за най-добрия танк на ВСВ!

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58"Какво да очакваш от азиатска клоака."...А какво да очакваш от нашенска клоака, да шупне и изцапа всичко до Чукотка. Падна и се 58.

94

Анонимен

преди 4 години

За сведение - разстоянието между Нова Земя и Чукотка е около 3600 км. и навсякъде се срещат бели мечки. Мисля, най-голямата популация е на о-в Врангел.Сигурен съм, че въпросната мечка е упоена и маркирана от учени, а надписът не е траен и не вреди на звяра.

93

David

преди 4 години

е то е ясно че са руснаци, ама е тоооооолкооова якооооо ! Поклон пичове

92

Софийско копИлИ

преди 4 години

Това е дело на Киро- Малкия боздуган! Докато я е онождали, мислейки я за Бриджит Бардо, я е пръснал със спря! Е ракията как мъти мозъка на човека....

91

Водката

преди 4 години

Осигурявам басейн за природолюбителите, които искат да изкъпят мечката!

90

путин

преди 4 години

исках да напиша тръмп,но не ми стигна мястото

89

Анонимен

преди 4 години

Толкова отвратителна, унизителна постъпка е позор. ВИновните да се намерят !

88

Щерю

преди 4 години

Сделано в России...

87

Калъфчо

преди 4 години

Имам чувството, че за да си световна сила, трябва да си умствено изостанал.

86

чичо Гошо

преди 4 години

Да беха написали : ЧРД

85

Иванчо

преди 4 години

Може да е женскаВсички жени се боядистватВъпросът е кой плаща за разкрасителната процедура?Тате казва, че той