11

Анонимен

преди 4 години

До 9 Двете форми са дублетни и се употребяват равностойно. Би трябвало да го знаеш, ако си завършил повече от 8 клас.

10

Истината

преди 4 години

По кой ред да ги регистрира???В закона няма такъв ред имало е регистрация преди сега няма такава олигарски мафиотски закон както повечето закони в България да служат на олигарсите и на богатите -няма такава държава!

9

Митев

преди 4 години

Май отново ни завръщат в2000година все повече се пише за иманяри кражбите на домове зачестиха за битови убийства няма да говоря а премиера ни говори,че всичко е наред......

8

до 8

преди 4 години

Пише се рЕторичен и ако беше завършил осми клас... реторично.

7

Анонимен

преди 4 години

До 1 Това е риторичен въпрос,нали?

6

Зевзек

преди 4 години

Не, разбира се. Сакън! В случай!Ако, обаче, " баба" означава " тъща" тогава е задължително! От един зет с дълга биография. :-)

5

анонимен

преди 4 години

Милиционери си имаме,а не полиция и те са готови за да не изгубят служба топла да вкарат всеки в беля, няма значение дали за 5 лв. Работят в комбина с съд и прокуратура.

4

до №4

преди 4 години

"Божков,Гестапото и Черепа" - преди 15 години тези тримата заедно с бухалкаджията от мутренското СИК Бойко Борисов са обсъждани на събрание в Позитано 20 за да решат кой ще оглави чингидчийския политическо коптор ГЕРБ. Борисов и Божков събрали най-много, но равни гласове и от БКП/БСП се обърнали до КГБ агент Симеон Мадридски за да разреши спора, Дървосекача решил да се избере кучкаря Бойко Борисов, защото обичал кучета, а това показвало вярност към стопанина БСП/БКПНай-много гласове е събрал Б

3

Анонимен

преди 4 години

Баба намери една тока.Каза,че е от палдъмите на коня на баща и.Могат ли да опандизят баба ми?

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя Божков,Гестапото и Черепа бивши агенти на комунистическата милиция ДС ли са?Ако са,е ясно.Още сме в ямата на червената мафия.

1

До 1

преди 4 години

Родната Милиция ни Пази от зли бури и хайлази . Сигурно за това...