119

Лора

преди 4 години

Бизнес се прави от богати и свободни хора със ум и интелект и със дързост. В България колко човека притежават такива качества ???

118

Анонимен

преди 4 години

Ми никой не иска да прави бизнес и то дребен,че една камара чиновници това чакат да започнат да скубят с разни измислени такси и много майстори работят в сивия сектор.Другото което е като спирачка са "доброволно задължителните" осигуровки.Направете го ако човек се осигурява на едно основание за второ или тре то основание ако той пожелае и доста хора ще регистрират дребни фирми.

117

ТУК НЯМА БИЗНЕС

преди 4 години

...НЯМА И ДА ИМА , ДОКАТО ВИ УПРАВЛЯВАТ НЕКАДЪРНИ КОМУНИСТИ И БИВШИ ЧЕНГЕТА!ЗА ТЯХ --БИЗНЕСА Е АКТИВНОТО ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА , ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ И ФИРМИ!КАТО ЗАКЪСАТ --ОБИКНОВЕННО РЕВАТ , КАТО МАГАРЕТА "ДЪРЖАВАТА" ДА ИМ ПОМАГА И СУБСИДИРА!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ , ЧЕ "ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ " СЕ РАЗДАВАТ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА , БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА?НЯМА ПУБЛИЧНИ "ТЪРГОВЕ"---ВСИЧКИТЕ СА МЕНТЕТА!ТОВА СА РУСКИ ВАРИАНТИ НА "ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ"--ОТ ПЕРИОДА НА НЕП-а!

116

Дръндер

преди 4 години

Дааа, за 10 години ГЕРБ съсипаха икономиката!

115

Господа

преди 4 години

Да не бъркаме алъж вериж и далавера с бизнес.На български препродаване на нещо което друг е произвел и крадене и разпродаване на държавно или частно имущество!

114

Анонимен

преди 4 години

Ми то как се прави бизнес в държава, управлявана от шофьорите и пазвантите на БКП. 90-те така и не си отидоха в България, само че вече вместо дървени бухалки мутрите въртят главни прокурори. Ердоган, анексирай!

113

Дончев

преди 4 години

Ако живеете в България и ви се струва че държавата ви мрази... това е точно така! Българската държава обслужва чужди интереси защото 30 години се управлява от дупедавци!

112

Кароши

преди 4 години

Така наречения бизнес в България е около 10 човека. Срещу тях има армия от държавни чиновници и армия от пенсионери които нищо не произвеждат но всеки месец искат да им се дават пари за няма нищо. Само в България няма значение дали си кадърен или не си, дали ти се работи или не, дали си учил или не си... Ако си с връзки ще станеш и президент даже и да си ***!

111

ББ

преди 4 години

Добре че е ГЕРБ защото ако беше БСП на власт нямаше да има ток и вместо по магистрали щяхме да караме в 1 метър кал до колене! Ако не беше ГЕРБ нямаше и интернет да имате където да плюете по партията и по вожда!

110

Жеко

преди 4 години

Държавата ни е по руски модел при който всяко бизнес начинание се убива в зародиш чрез данъци, такси, рекет от чиновници и т.н. Затова 2 милиона емигрираха и ще емигрират още 2 милиона. Накрая ще останат най-мързеливите, старците и ромите.

109

Анонимен

преди 4 години

Една от най-основните пречки за развитието на бизнеса в България е управлението на ПП Герб. Повечето от техните членове са бивши комунисти или застрахователи. Написано по друг начин, те считат, че винаги другите са им длъжни с нещо. Като пояснения на мнението ми, в България отдавна няма глупави хора.

108

Пенсионер

преди 4 години

Ако някой има успешен бизнес, си навлича омразата на всички гладни и некадърни ***.ли.Завистлива и некадърна нация сме. А държавата се крепи на бизнеса.

107

Помня

преди 4 години

Така беше , ама разбрахме че от всяко дърво бизнесмен не става.Инак всички бизнесмени , а работници няма.

106

Анонимен

преди 4 години

радуй се народеискаше демокрация искаше и бананиот всичко имате в изобилиесаме чу ако бананите са истински"демокрацията4 си е измислицамечта на древните гърци която никога не се е сбъдвала тя е по-голяма утопия и от социализма

105

Една хубава новина

преди 4 години

Българите се учат бързо кое може и кое не може.На местно ниво те дебне общината ако си развиеш бизнеса на държавно попадаш на човек който казва Аз разпределям порциите...Опитах преди години с дребен бизнес връщат те назад преди да си почнал.И не само аз бързо ни беше показано че бизнес може само с разрешение което се копува с пари под масата.Свестните хора се отказаха.А сега се сетих за една клетва дето вървеше преи 7-8години Дано Боко и Цецо ти се огледат у бизнеса...Кво да кажа повече

104

не вервам

преди 4 години

Не вервам. От Каролев ли го подслуша?!

103

Анонимен

преди 4 години

Нема паре. Населенито се декапитализира по всички възможни начини. КъФ бизнес, кви 5 лева.

102

Коце кмета

преди 4 години

В тиквения рай всичко цъфти и връзва. Да живей! Икономика няма, но пък има корупция. Няма живот, но пък има далавера.

101

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът не е за всеки. И не бива да е мода или подражение, и амбиция на всяка цена.

100

Дзъ

преди 4 години

Абсолютно вярно!