29

ЧИСТКА

преди 4 години

Според Сотир Цацаров "се налага да се създаде нов механизъм за проверка на почтеност на служителите на КПКОНПИ, както ида се делегират нови правомощия на инспектората на комисията".Това ми звучи точно като чистка - да се отървем от неудобните по тарикатския начин..

28

ПроСоТо

преди 4 години

ама верно:..-Нима НАИСТИНА не виждате ЧУТОВНАТА ДИВОТИЯ,която ви ПРОБУТВАТ за някаква "политика",българи?!?!..или виждате,но не ви дреме ЗА ВАС САМИТЕ?!...."О,времена,о нрави!"..

27

ПроСоТо

преди 4 години

само забележете какви дивотии каканиже въпросния:-"Този регистър трябва да проследява всяко предложение, направен от комисията. Реакцията на съоветния орган на изпълнителната власт, който не е длъжен да го приеме, както и последващото изпълнение. Това би имало изключително силно превантивно отношение на корупцията", изтъкна Цацаров."...."Реаккцията на съответния орган,който ..НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ПРИЕМЕ"!!!!КАК ТАЯ ДИВОТИЯ би имала "превантивно отношение на корупцията"?!?!

26

ПроСоТо

преди 4 години

"дежа вю"...когато Тиквата Банкянска са напъна към властта,декларира гръмогласно:-"Яз носам сичката отговорнос за моите министъри!"....Е,минаха години,въпросния смени ПОЛОВИНАТА от "министрите" си,които уж ПО НЕГОВИ думи щеше да ги "гледа под лупа"....Добре,възниква въпроса:-КЪДЕ ОТИДЕ ОТГОВОРНОСТТА на де била,за която се кълнеше,че щял да поеме с назначенията си?!?!.."Некадърно управление има,некъдърници-нема!"...?!?!?!?!и Тиквата ПОЕМА вината с.."МЕЗЕТАТА"..

25

ПроСоТо

преди 4 години

много е ОБИГРАН Двойногушестия..Нема две мнения....Но то и Джак Изкормвача СЪЩО е бил "обигран"!....Въпроса е:-С ОБИГРАНОСТ ли ще "клатурка" СТАДОТО цацата,или ПРЪВ ще извади на светло СВОЯТА "почтеност"?!Как мислите?...."ПОЧТЕН" ли е тоя,който ЛОМОТИ за "почтеност" ?

24

qwe

преди 4 години

Всички на полиграф пред комисия и излъчвано наживо. Първи Цацаров. Те тогава ще се оправим.

23

Анонимен

преди 4 години

а Цацата кой ще провери?....

22

Шопо

преди 4 години

Демек да назначи НЕГОВИТЕ хора !!!

21

всичкиминаваха оттам

преди 4 години

До Анонимен 20Хората отдавна са го измислили!Няма подобни щуротии като "проверка за почтеност",а кратко и ясно-"преатестация"!Сталин ги проверяваше на 4 години,и който се дънеше директно в Гулаг за 10 години!Администрацията пищеше,но работеше както трябва!

20

До търпелив

преди 4 години

Лоялен - само към Доган бей и кирияк Пеефски

19

Анонимен

преди 4 години

Мислех, че сме ударили дъното, но оптимистично като в оня виц трябва да призная, че продължаваме да копаем надолу - докога!Вече няма държава, надежда всяка трябва да оставим и към терминал 2, май нищо друго не ни остава!Мафията победи!

18

Търпелив

преди 4 години

АМИ НА ТЕБЕ ЦАЦАРАЦОКДАЙ ДА ТЕ ВИДИМ ТЕБЕ ДАЛИ СИ ЛОЯЛЕН КЪМ НАРОДА БЪЛГАРСКИСЪГЛАСЕН ЛИ СИ? ДА ПРОБВАМЕ ПРЕДЛАГАМ.

17

Анонимен

преди 4 години

"Почтеност" означава "лоялност към властта".

16

Анонимен

преди 4 години

След успешната инсталация на главен прокурор, курполентният депутат и представляванната от него върхушка, направлявана от сараите, си инсталира и шеф на нищоправщата поредна комисия за борба, забележете с корупцията! Очевадно в синхрон с Боко, а и с БСП, които не издигнаха свой кандидат и така си признаха, че са част от статуквото!Сега разбираме, че същата тази върхушка ще назначи и Маргарита Попова, доказала лоялността си към нея за заместник на някой от ГешевоЦацарпвата марионетка!

15

ха ха

преди 4 години

От комисията се очаква почтенност към Пеевски ... !

14

българин

преди 4 години

С 2 думи.Ако не са с ГРЪБ.Трябва да си търсят нова работа!

13

Анонимен

преди 4 години

Тази псевдодържава е завладяна от брутална мафия. И така е от десетилетия. Затова, който не може да и служи и да е част от нея, било поради отвращение, било по други причини, е най-добре да напусне територията. Защото няма да има живот за него.

12

Boko bo

преди 4 години

Крадецът вика" Дръжте крадеца". Наистина няма такава Държава. Където и да беше другаде тоя щеше да е в затвора с още хиляди негови аверчета.

11

Анонимен

преди 4 години

Е какво да проверявате? Нали проверявахте Горанов и Цв. Цв. и всичко е точно?Я не си губете времето!

10

Анонимен

преди 4 години

хахах цаци ще оправи крадливите комунисти. хаххахахха вижда се края на червената мъгла.