8

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Колко села освен Перник и Радомир са на същото кранче?А през лятото имаше вода - и за домати, и за чушки, и за колите да се мият, и за градинките в дворовете.

7

Тошо

преди 4 години

В думичката "Управление" се крие тайната на благоденствието, но и на ......нищетата !

6

некой

преди 4 години

А защо не се споменават тези дето си правили (и продавали) ток с вода от язовира? Аааа - били изчезнали разходомерите! Да не са ги пратили на Вальо Златев - че той горкия си няма на рафинерията и ни митници ни финанси знаят какво влиза и излиза там???

5

?

преди 4 години

Потулването на проблемът с водоснабдяването е тежка изборна шашма на ГЕРБ!Ако изборите бяха 1 месец по-късно, и криеха състоянието все още, язовирът щеше да е празен ама така е при управлението на комунистическа партия ГЕРБ

4

!

преди 4 години

Кмета комунист на Перник обвинява назначените от ГЕРБ ръководители на ВиК Перник и стария кмет, но истината е друга. Защо нямаше проблем с водоснабдяването до като кмет на Перник беше от ГЕРБ. Новия кмет е некадърник и доказва че комунистите са некадърници. В момента който отново Перник има кмет от ГЕРБ проблема с водата ще се нормализира.

3

Анонимен

преди 4 години

Откраднаха и водата.

2

Некой си

преди 4 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

1

пожелание

преди 4 години

Бой и затвор !!