42

Анонимен

преди 4 години

Отскочих до нета, за да попълня така липсващите ми знания за индукционните плотове, които се продават в Русия. Горенйе, Бош, безумно скъпата Аско, Зануси. Руска е Китфорт, само за вграждане, много достъпна, в смисъл евтина. Много, много ме е срам, че нямам такава печка, но жена ми ще ми счупи главата, ако й домъкна нещо електрическо в повече или пък някакъв нож!А сега да те попитам, лалугерчето ми умно, защо се опитваш да си смееш точно на руснаците? Какъв ти е проблемът? Има още 200+ страни!А?

41

44 до 43 продължение

преди 4 години

... не произвеждат, а всяка страна купува отвън това, което няма, ще си го купят. Колко мислиш са в Щатите телевизорите тяхно производство и колко са японски и корейски?Не повече от 10% произведени в САЩ!Руснаците продадоха на Р Корея голяма партида танкове Т-90 по $3 млн бройката. Колко автомобила ДЕУ са купили за тези танкове, лалугер? Примера ти го давам в автомобили, защото ти си на това мисловно ниво, но руснаците купиха от корейците свръхманеврен супертанкер за Арктика. Найс, а?

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Много примитивен опит за хумор, който издава пълно незнание! 1/Има руски коли със съвсем прилично качество, даже дизайн, направен от англичанин, лауреат на премии, работил за Мерседес и Волво. А заводи за автомобили иматРуно, Мерседес (3), Субару, БМВ и др.2/Правят модерни смартфони с два екрана.3/Телевизори правят и техни разработки, и лицензионни, виж някой техен сайт!3/Климатици правеха още в 60-те години.4/За индукционни плотове не съм се интересувал, ноАко нещо случайно

39

Анонимен

преди 4 години

Прибирам се с руската си кола,говоря по руския си смартфон,пускам си руския си ОLED телевизор, включвам руския климатик,докато реша какво да сготвя на руския индукционен плот.... Божее, я стига с тези склерозирали джентълменски глупости!

38

Ха-ха

преди 4 години

САЩ имат военен бюджет от 700млрд. и не могат да победят Русия(с 10 пъти по-малък бюджет),Европа щяла да я победи с 288...Впрочем,за каква победа се говори,след като Русия не е нападала и няма намерение да напада НАТО!?Напротив-НАТО нападна Русия,макар и косвено!Изобщо тая параноя си има една,единствена причина-САЩ искат да използват НАТО като оръдие в борбата за запазване на световното си господство.Замисълът е НАТО да придаде легитимност на тая битка и необходимите жертви.Там е заровено кучето

37

Анонимен

преди 4 години

А защо си пращат децата да живеят при склерозерилалия възрастен джентълмен?Не ги ли е страх ,че ще ги направи ***.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Лалугер, руснаците имат една приказка: "Карлик (джудже, превеждам го за теб, защото си неук!), но вот с таким х...!" и се пляскат по ръката до лакътя. Ако те докопа този карлик, който има получен от официална кю-дан комисия черен пояс по дзю-до,ще хвърчиш поне 6 метра свободен полет!Путин ще си тръгне, за да освободи място на следващия. Бог да пази НАТО от следващия, който и да е той, няма да има стоманените нерви на Владимир Владимирович! Той ще бъде мил спомен за натОВЦИТЕ!

35

Анонимен

преди 4 години

Путин е прав само наполовина..........отан е склерозирало, но не е никакъв джентълмен!! Това е едно терористическо образование, мухлясало, пълно с бълхи и миришещо на нафталин. С ръждивите си железа НИКОГО вече не плаши и ..............НАЙ-ПРАВ Е макарончо..........отан е в "мозъчна смърт"!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Колкото и минуси да ми сложите *** няма да живее вечно, така че...ще е интересно след някой друга година.

33

Анонимен

преди 4 години

НАТО посреща юбилейната дата не в най-добрата си форма и това е пределно мека и щадяща формулировка. Видни европолитици заявяват, че е в мозъчна смърт.

32

Анонимен

преди 4 години

Някои склерозирали възрастни джентълмени си мислят, че е достатъчно да извадиш $288 млрд., да ги инвестираш в отбраната си и Х-о-о-п - победил си Русия. Тези пичове твърдо вярват, най-добре се смее този, който стреля първи. Историята не ги е научила.

31

Анонимен

преди 4 години

Какво ли ще стане с "великата" Русия, когато Джуджето в Кремъл няма да го има? Дори и той няма да живее вечно.

30

Мхм

преди 4 години

Ние да си трайкаме до 2023г ,докато пристигнат самолетите от американските заводи и ги почваме. Нато да се държи за нас и ще оцелее

29

Анонимен

преди 4 години

По-добре "склерозирал джентълмен", отколкото вечно пият мужик!

28

Анонимен

преди 4 години

абе 10 я прочети историята малко там пише за Наполеон за Хитлер за шведите и после пак си помисли кой на кого внушава натовците без основания ревът спрямо историята именно запада напада Русия постоянно

27

Анонимен

преди 4 години

Щом като руския Гулаг се страхува от един "склерозирал възрастен джентълмен" човек може да си представи на какво дередже е самия Гулаг !

26

Анонимен

преди 4 години

Когато не си поканен на банкет,той разбира се не е хубав,според теб....

25

Анонимен

преди 4 години

Е Русия защо толкова реве, когато Украйна иска да стане член на НАТО !?

24

Анонимен

преди 4 години

Както е казал Марк Твен - Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени!А Русия е глобална сила...само че в какво смислено? Животът си тече, въпреки всички глобални сили,били руски,китайски или американски!

23

Анонимен

преди 4 години

Хм...........Боби още не се е появил:))