14

Анонимен

преди 4 години

"Тогава се пада по 23 ст/място."Това е нечовешко, о боже, гладни ще умрат, как така цели 23 стотинки на превозван гражданин?!? Трябва да им се позволи да разбиват пътната мрежа безплатно, за да могат да си донапълнят джобчетата!

13

Анонимен

преди 4 години

Тол системата ще обхваща само 6000 км от първоначално заложеното 20 000 км. Тази леля много наедро говори, но при цената, която ще им сложат към 2 ст/км ще се окаже, че за София - Варна целият автобус ще плати 9 лв. Да приемем, че 40 от 50 места са заети. Тогава се пада по 23 ст/място. Само че най-вероятно превозвачите ще се възползват и вместо да вдигнат билетите с 23 стотинки ще ги вдигнат с 2 лева

12

Пътуващ

преди 4 години

Ами тамън, да вземат хората да се возят на влак. Така и железниците ще станат по атрактивни, градовете ще се изчистят от автобуси, които влизат до центъра (където нямат място) и всичко ще де нареди. А, да...знам...нашите хора с автобусните фирми, ще фалират....Е нищо, те достатъчно се наядоха...Ако искаме да сме ЕКО, нека съживиме железниците.

11

Анонимен

преди 4 години

ДА! на ТОЛ таксите!

10

Анонимен

преди 4 години

На мен споделеното пътуване не ми е по вкуса - ако вземам наполовина на билета, то ми излизат някакви кирливи 5 лева на човек печалба, като приспадна горивото от увеличения товар и отбиванията, отделно кой знае какви ще ми се натресат, че после и колата на мивка да карам...Но на който му излиза сметката - какъв е проблема?!? Защо трябва да се криминализира?!? Чак пък? Те утре ще искат да декларирам и дали не возя баба си в колата, че да й удържат някакви такси? Наглост.

9

Анонимен

преди 4 години

Дам, ако има повече от един човек в лек автомобил, трябва да се дава пара на превозвачите, даже защо да не ни нахендрат директно данък превозвач ? Как хората на държавна хранилка иначе ще оцеляват ?! Мамини снежинки.

8

Анонимен

преди 4 години

Българина трябва да се научи, че плащането на данъци е задължително, а не относително ... какъвто е и морала на голяма част от българите - относителен.

7

Превозвач

преди 4 години

60 лв. ще стане билетчето София - Варна в една посока.Честито!

6

мелтемова

преди 4 години

Името на г-жа Милтенова много ми напомня за морския вятър мелтем. Защо г-жа Милтенова не прави като вятъра, щом иска да ми забрани да возя когото искам в собствения си автомобил?

5

Анонимен

преди 4 години

Трябва да имат и автобусите тол. Искали споделените пътувания да се разследват със СРС за това дали били роднини или не. Тези са много нагли

4

Анонимен

преди 4 години

В германия още като отидох 90-те имаше във всеки град митфарцентрале, като пътуваш някъде пише талонче кога в колко час и колко хора може да качиш да си поделите пътувано. Нали се борим с климатичните промени ве, какво по добре от това хората да пътуват споделено. Тука какво стана ще ти забранят да си дава паратамента под наем, да качваш хора в колата, още нещо??? ей не се наядоха

3

ЦК на ГРОБ

преди 4 години

ДА на ТОЛ-таксите.Така ТОЙ ще царува още десетина годинки.

2

Значи

преди 4 години

така наречените превозвачи, ще ми казват кой и кога мога да возя в колата си? Ще стане, ей сега.

1

Анонимен

преди 4 години

затвор за вас бирници,дето държахте билетите двойно по скъпи , трябва като в Герамния да се забрани превоза с автобуси на далечни разстояния и да се дотира БДЖ