14

СС

преди 4 години

Точно като в България!

13

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Мхм, така е! Когато голяма част от инвестициите някъде станат руски, обикновено влиза руската мафия, винаги с подкрепата на руската държава. Следват убийства, рекет, тормоз и насилие. Прекрасни хора са рашките - мили, приятни... как да не ги приемем с отворени обятия братушките!

12

Анонимен

преди 4 години

Малта е една плюнка държава,ама народа смел и излиза директно срещу корупцията.В България смелите бяха ликвидирани по времето на комунистическият режим,и сега ако някой се осмели да се противопостави на статуквото.то това са единици хора,и са лесни за смачкване.Но надеждата е в по-младото поколение което замина за белите и свободни държави,техният дух не е пречупен,в тях е бъдещето на България.Все още има надежда за нас.

11

тихо

преди 4 години

разследващи журнал...таковата са им намерили гешефта.... ъъъ.. цаката

10

Мишо Бирата

преди 4 години

Да взимат пример от българските управляващи. Прибрали са всички важни разследващи по джобовете и няма как да се стигне до улики, защото разследванията се спират в зародиш.Кога ще ни стигнат малтийците?

9

ПроСоТо

преди 4 години

До SUOMIКОЙ "Изток"?За Ойропата,"Изтока" е некъде около Жапония...За Жапония "Изтока" е некъде" около Аляска"....Та какво по-точно имаш предвид?

8

SUOMI

преди 4 години

"Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е Слънцето"Стара финландска поговорка

7

жалко

преди 4 години

Малта е едно от най-красивите места в Европа, но както Дафне каза приживе, в момента е една "мафиотска държава".

6

ПроСоТо

преди 4 години

Мускат не лош!..Но и Мискет си го бива...Шардонето тоже.Мавруда,Кабернето,..там и другите тежки вина, не са за интелигентни люде.Те са тия,които искат с две чаши да са дамлосат...Но и ТЕ си имат своето право!!!..Виж,Памида си е 1 за виноправенето!..Още от Адамово време!

5

hahaha

преди 4 години

"бандата убийци е получила 150 000 евро за поръчковото убийство. Човешкият живот явно няма особено висока цена в Малта."Шегувате ли се? У нас 20 000 са много

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Сега ще ви кажа аз пък един възможен сценарии:Една много малка държава-лилипут в Европа решава да води относително самостоятелна политика. Намира се един смел мъж на премиерския пост, който позволява на чужди нвистиции извън ЕС и САЩ да влязат в страната.Голяма част от тези инвестиции са руски.Това разбира се е неудобно за евроатлантическия Запад.Решението е лесно.Убийство на известна опозиционно настроена журналистка и общественото мнение вече е спечелено, а премиерът вече е злодей.

3

ПроСоТо

преди 4 години

гуд!..Ся да разровят кой утепа Лукански?...И защо толкова са забави "килъра"?

2

Анонимен

преди 4 години

Е, така са нещата, след като обществото си го показва.

1

Ха ха!!!

преди 4 години

Абе при описанието да не са сбъркали и вместо България написали Малта? Защото подхода и действията са точно като при нас, само имената са различни? А, и народа тук си дреме...