33

Анонимен

преди 4 години

До неконвекционален 24Вижте в Германия колко са зле и в Анлия, заради конвенцията. В момента 100 милиона души са стегнали багажи и идат към източна европа, тук е толкова хубаво, такива мили хора, спретнати селца, позитивни младежи и няма жив ***!! Къде ще ги настаним не знам. Аз лично съм против, пълно е със западноевропейци, които идват да учат и да ни взимат работните места, няма вече село без немци и англичани, защото им харесва фолклора ни и голямата ни история. АСЛЪ

32

Анонимен

преди 4 години

Комисарка от Съвета на Европа натиска България да приеме Истанбулската конвенция.Тя твърди, че ИК и Стратегията за защита на децата се интерпретират погрешно у нас и трябва да се подложат на нов вътрешен дебат, за да станат част от българското законодателство.След като не успяла да пробие и да наложи виждането си, комисарката директно заявила силно разочарована: Щом не приемате ИК, значи в България не може да влезе и GREVIO!

31

антиджендар

преди 4 години

Долу омразната антибългарска джендар идеология

30

Жиб.

преди 4 години

Аз също само питам: може ли Сталин да роди близнаци?

29

Жиб.

преди 4 години

Само Путин и Ероган са специалисти по Истамбулски и по Московски конвенции- къде е тръгнал тоя да души следите им из Европа?

28

Анонимен

преди 4 години

Само Сесесер може!

27

тролове

преди 4 години

Това е хибридна война която води Русия срещу свободата. Руските пари, българските ***,крайно десни и християнски сектанти са в едни съюз обединени от усилията да отслабят ЕС. Каквото и да се пънат--никой не може да спре прогреса. Спомняте ли си през 1990-1991г. какви шествия имаше организирани от хора на ДС- "България над всичко, на 3 морета, вън турците и т.н." е и...някой да е чувал нещо за този Комитет". След 10 г. ще се смеем на това колко сме били лесни за манипулиране. Да сте живи...

26

GEORGI NIKOLOV

преди 4 години

Ne ni trqbva tazi Koncenciq,napylni se Evropa specialno s vsqkakvi ot tozi tip...Nqmam protiv da si jiveqt no chak pyk tolkova da gi vyzhvalqvame...Jiveq v Germaniq i tuk e pylno s djendyri,geiove i vsqkakvi ot tozi tip.Vse po rqdko myje,samo jeni s chlenove,samo mi revat...Oplakvat se za vsichko i kakvo mogat da predlojat na novoto pokolenie.Tvyrdo Ne!!!

25

Реалноста

преди 4 години

Със или без конвенция БСП са лузари и никога повече няма да спечелят каквито и да е избори

24

?

преди 4 години

НЕ МОЖЕИ конФекцията, зависИ о Ер/Доган?Нар_одното Пак., Ако не спрете да си замазвате очитлата! Ссбепосеччен, без диплпмация, изтребиха имтелигенцията и Ти чакаш "челяд" с 4 клас- незсвършен?Убиха и занаятите?Чакай ...миячи, чистачи, и т.н. ...муньориНадоле, надоле, доле....тела полугуголи.,..,...

23

Народен_салам

преди 4 години

До неконвекционаленНе си прави, те заминват за Русия там е страхотно, и там има ГАЗ няма глоаблно затопляне. Ще ви затопля един зад врата.

22

неконвекционален

преди 4 години

Вижте в Германия колко са зле и в Анлия, заради конвенцията. В момента 100 милиона души са стегнали багажи и идат към източна европа, тук е толкова хубаво, такива мили хора, спретнати селца, позитивни младежи и няма жив ***!! Къде ще ги настаним не знам. Аз лично съм против, пълно е със западноевропейци, които идват да учат и да ни взимат работните места, няма вече село без немци и англичани, защото им харесва фолклора ни и голямата ни история.

21

конвенционалния

преди 4 години

Стига с тая конвенция, всички знаме че катастрофите се причиняват само то гейове и ***, конвенцията ще им позволи да ни убиват на светофари, без да могат да бъдат съдени? Каква в тази глупост.

20

Народен_уй

преди 4 години

Хора няма по-страшно нещо от истамбулската конвенция. Всяка държава, която я ратифицира започва да се разпада, раждат се гейове, идват мигранти, качеството на доматите се влошава, спадат пенсиите, възрастните имат камъни в бъбрецте. Искат да ни избият до един, това им е целта, като станем гейове няма да се множим и ще умрем всички завингаи. Не се ваксинирайте, земята е плоска, глобално затопляне само през лятото. Не яще био, това е страшно, само сланина и ракия (много). Амазонките ще ни поробят.

19

?

преди 4 години

Пак ще питам ако жена насили-пребие мъж вАжИ ли?

18

Анонимен

преди 4 години

Йес-овете сами ще си я гласуват, не е нужна принуда

17

Щирлиц

преди 4 години

Върховенство има американският губернатор,скрил се в леговището си до болница Лозенец.

16

хъша

преди 4 години

спокойно балкански индивиди уверявам ви че с въвеждането на тази конвенция няма да болистрах ви е от нещо което не разбирате и едва в последствие усещате колко е добре

15

бай ганю

преди 4 години

принуждаваха ни други за 45 годтук системата е друга да ни накарат да осъзнаем нуждата от тази истанбулска далаверано явно не сме свикнали да осъзнаваме а само да ни се налага като на стадодо като не ни наложат да си реформираме институциите няма да влезем в правия пътпросто не сме узрели достатъчно за да приемаме и разбираме позитивно добрите за нас неща

14

Анонимен

преди 4 години

Кой точно член от Конституцията нарушава ИК?Решението на КС по запитването за ИК е смешно измъкване и е оборимо от дете трети клас. Четирима членове на КС се разграничават аргументирано от това решение.