5

Цитат за Калфин

преди 4 години

Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е компромисен политически хибрид между Станишев и Първанов, който показва, че АБВ не се интересува от изборния резултат, а само от запазването на вътрешнопартийното статукво. Калфин е най-удобният за олигарсите продължител на инертното и безплодно за българския народ управление.

4

тъжната истина

преди 4 години

За съжаление министЕра нищо не е постигнал. Ако искаше да псотигне нещо, щеше да смени простите калинки от регионалните и централната дирекция. Защото промяната започнва с нов едикп не само с мрънкане за пари.Сегашният екип е толкова зян, че исветец дда бепе министъра, пак нишо не би променил. След като е оставил калинките да цоцат и кадруват, очевидно е имал стратегия на лично окопаване, а не на реформа.

3

Човечеца

преди 4 години

Избихте рибата с тия Писания. От къде дойдоха проблемите на хората много добре знаете, но но вие горе нали сте добре.Оставихте маса народ гол и бос без работа ,без пари ниски заплати и пенсии,без медицина лекари търговци ,фалшиви лекарства внесени и не проверени,фалшиви храни пълни с отрови ,напитки фалшиви.Срамувам се че съм роден в БЪЛГАРИЯ.

2

АЗ

преди 4 години

Очаквам коментар от самият Петков .Калфин колко е в "герберската манджа с праз"!? Където барнат - фръц-обратно на другият ден ! Изчерпани са като маТриал! " За сладка почивка е време" :-) Искам ги на задната седалка и повече никий да не им става патерици ! Аман от близачи и лапачи !

1

Анонимен

преди 4 години

Калфин е един от малкото ни кадърни политици в България,жалко,че не е в управлението