7

Анонимен

преди 4 години

Колко стрували тия инфантилни драсканици викате? Абе тия луди ли са!

6

Анонимен

преди 4 години

Не познавате датския манталитет. В двореца им има 3 картини на художник, на който е платено да нарисува 10 и той ги рисува. Само че преди около 150 години дворецът се запалва, не пускат пожарникарите (за да не цапат паркета) и половината дворец изгаря (официалната история от туристическата разходка). Та тогава въпросният художник тичал и крещял"името ми изгаря".Предполагам,че това всеки там го учи в академията.Та как си мислите някой датчанин днес да се остави да му нарежат картината?

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Хи-хи......че то с тази "картина" даже и часовници не могат да станат, може, ако струват по 1 дол. Боже, как ми омръзнаха с това, да наричат всякакви цапаници "картини"!!! Срамота! Горките художници от Възраждането, обръщат се в гробовете си! Леонардо, както е изписвал всеки щрих до съвършенство, така че сякаш четеш мислите на човека от картината, а сега..........колкото е по-зацапано, толкова е по-авангардно и толкова повече ние нищо не разбираме от искуство!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа - пълно извращаване и залитане по социализма и комунизма. Къде е защитата на частната собственост от съда? Купил съм си някаква картина. Ако искам ще я изям. Нали след като съм платил е моя.

3

Анонимен

преди 4 години

Сноби - парвенюта, сър.

2

sa

преди 4 години

Четиво за *** ***

1

Анонимен

преди 4 години

Капитализъм в действие....