22

Анонимен

преди 4 години

Поредната съдържателна новина, силно интересуваща всички българи!! Безеценно ни информирате!! Тотал щета!!

21

anonimen

преди 4 години

А после месото било вредно, я вижте спанакът до какъв летален край води...

20

ined

преди 4 години

Значи крокодила е ял мръвка със спанак

19

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо сега са тръгнали да убиват крокодила? Човекът ли е отишъл в дома на крокодила или крокодилът в дома на човека?

18

Две български кифли

преди 4 години

отиват на екскурзия на о. Борнео.Едната вижда въпросния човечец, докато крокодилът го яде и вика на другата:-Муцка, тоя трябва да го свалим на всяка цена!-Защо, ***, муци?-Дори спалният чувал му е "Lacoste"!

17

Или 500 портфейла

преди 4 години

До кожа базаЕдно крокодилче пита майка си:-Мамо, къде е тати?-Сине, такова... Баща ти отиде да работи в дипломацията...-Като посланик, нали?-Не, като куфарче...

16

кожа база

преди 4 години

От тоя крокодил баре 50 чанти ще излязат.

15

Заради това

преди 4 години

До Рекорди"Запомни Рикорди" (така рекламираха едни български хрупанки, преводача, не знаеше, че "рикорди" на италиански е "запомни"...):"Стой си стойчо във България,Май ната й на... Суматра!"Както пееха НЛО по друг повод.

14

То и у нас е пълно

преди 4 години

До Анонимен 12Ама им викат кредит-консултанти, лихвари, ало-измамници, финансисти, брокери на недвижими имоти, собственици на авто-къщи, телекомуникационни оператори, ЧСИ-та, събирачи на лоши вземания, манекенки, компаньонки, "певици", чейнчаджии на електронна валута, брачни консултанти, врачки, гледачки, баячки...Всеки може сам да допълни списъка.

13

Нормално,

преди 4 години

завалията е нямал шанс. Последните динозаври останали на планетата. Заедно с комодския варан.Но... и на тях ще им видим сметката.

12

Анонимен

преди 4 години

Да беше тръгнал за крокодили и вместо спанак,да си хапнат крокодилско за обяд!А сега сериозно,в Азия не може човек да се разхожда сред природата,защото е пълно с хищници и змии.

11

лайф из лайф

преди 4 години

Върви си един човек по улицата и ръси пясък.Спира го един полицай и го пита:- Какво правиш бе?- Ръсим с пясък- Това ясно, но защо?- Против крокодили- Какви крокодили бе, тук няма крокодили- Няма щото ръсим...

10

Анонимен

преди 4 години

Ей това е крокодилски спаначник

9

Анонимен

преди 4 години

Ей затова аз си купувам спанак от магазина. Не че и там няма крокодили на два крака, ама ...

8

Рекорди

преди 4 години

От уикипедията...крокодилът от индонезийския остров Суматра, уловен през 1978 г., който е бил дълъг 8,6 метра и тежащ 1352 кг. През 2011 г. във Филипините е уловен крокодил дълъг 6,4 метра, с тегло 1975 кг.

7

Анонимен

преди 4 години

Последно за Индонезия или Малайзия става дума?

6

Анонимен

преди 4 години

Вземете се образовайте малко преди да започнете да пишете статии... 2 тона.. ба.ти крокодила ГМО

5

Анонимен

преди 4 години

А нашенските индонезийци си берат тухли и желязо съвсем необезпокоявани. Сигурно защото няма крокодили.

4

маркиз дьо саП

преди 4 години

Преди години в Австралия, един такъв крокодил беше нападнал семейство в палатка край брега. Захапал тъщата и взел да я влачи към водата. А зет и, бuнакът му с бuнак взе та застреля животинчето!

3

Satira

преди 4 години

Соленоводния крокодил не е ли застрашен от изчезване. Сега заради един изяден ще убият няколко крокодила. Друг е въпросът че и половината да избият, крокодила си е хищник, а Соленоводния един от най - опасните от всички.