46

Анонимен

преди 4 години

На поклонението имаше много гербе-расти от управляващите които трудно скриваха радостта си а така също и доста седе-расти, които се правеха на опечалени, но вътре в себе си се радваха и си шушукаха помежду си колко се радват че е починал техен опонент от БСП. На десните и на разни демократични *** вяра да нямате!

45

Анонимен

преди 4 години

Лека му пръст. Иначе комунистите с много лека ръка си раздават титли и епитети на своите хора - "гениалния актьор, Мастер, професор". Светлин Русев и той беше "голям художник" и май академик го бяха направили, Левчев - "голям поет" А какво да кажем за "професорите" Вучков и особено Иван Славков - Батето ?Фалшив строй, натрапващ фалшиви ценности, и привилегии само за определени хора

44

Бог да го прости

преди 4 години

Имаше нещо лигаво в него и затова никога не ме е кефил като актьор, както Карамитев ,Джонев ,Т.Колев и мн.други изключителни български актьори. А като човек или е бил глупав или безсъвестен ,за да покрепя тази антибългарска партия ,дори след 10.ноември.Вероятно е бил готин в компания и за мацките , но ...

43

Анонимен

преди 4 години

До 31 Плюете Мастъра, но на вашите купчини пръст ще пикаят бездомните кучета, нещастници!Master of puppets български вариант!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Плюете Мастъра, но на вашите купчини пръст ще пикаят бездомните кучета, нещастници!А на неговата купчина пръст няма да пикаят кучетата защото е от БКП, нали! Няма страшно, ромунистите ще ашладисат гранита, мрамора и всичко де що е за бране, защото знаят кой е и има за гепене! Накрая ще му дръпнат по една пикня като за да му върви по вода в отвъдното!

41

Анонимен

преди 4 години

А фотографа Митко-най якия фотограф! То кадър, екпозиция, лица ..ум да ти зайде! Който и да фанеш с един телефон и да му кажеш-натискай тук, горе-долу такива ще ги докара!

40

Анонимен

преди 4 години

Лека му пръст на човека, Господ той и другарите му го отсвириха, че да го прощава! Ако не е бил в ДС дали други кадърни артисти нямаше да велики колкото него? Един ден за Стоянка Мутафова никой една лоша дума няма да каже, както никой не каза за Калата... Като артист е голям, но с политиката прецака професионалните си успехи. А тук идва въпроса-защо на такъв човек му е нужна политическа кариера? Явно там е голямата марфа и под фасадата на идоли ни крадат и манипулират като за Световно!

39

Анонимен

преди 4 години

Данчо Йовчев нещо много се хили наистина ...нещо е превъртяло момчето може би от това с което се е зобил през дългата си спортна кариера ...

38

Граовец

преди 4 години

Абе нямам какво да кажа.Докато беше жив изпитвах порив да го хвана за косата и да го удавя в толетната.

37

БОГ Е ВЕЛИК!

преди 4 години

ПЕВЕЦА НА КОМУНИЗМА И ПРИМИТИВИЗМА НА СОЦИАЛИЗМА СИ ОТИДЕ!ОСТАНАХА САМО РОШАВИТЕ И КРЕСЛИВИ ГАРГИ ОТ ***-20 , ЗА ДА ОПЛАКВАТ СВОЕТО НЕПРЕЖАЛИМО И БЕЗВЪЗВРАТНО ЗАГУБЕНО МИНАЛО НА ДИКТАТУРАТА НА ПОСРЕДСТВЕННОСТТА И ПРОСТОТИЯТА!БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!

36

наблюдател

преди 4 години

Цялата работа е че комунистите търсят повод да вдигнат гюрултия.

35

ленин да го прощава

преди 4 години

този цял живот се молеже на болшевишки и комунистически божества, а Вовка Путин му беше псоледното божество, да му закарат кокалите в русия, на ней тоз трубадур на комунистическата диктатура служи.

34

Ала-Бала

преди 4 години

Сбогом, бати Стефчо. Добър човек беше, хубав човек.

33

нилатс

преди 4 години

Какво царство му небесно? Комунистите не отиват на небето! Те отиват в ада!

32

Анонимен

преди 4 години

Тъжен демократичен край за един гениален комунист и артист. Участието му в политиката заедно с другите демократи и партийни престъпници само опетни успехите му в киното. Демокрацията му попречи и да създаде семейство, затри близките му и накрая остана сам.

31

Анонимен

преди 4 години

Плюете Мастъра, но на вашите купчини пръст ще пикаят бездомните кучета, нещастници!

30

Аман

преди 4 години

Аман, Аман, Аман

29

Анонимен

преди 4 години

До Слабо ви е горивото 22Няма с просташки коментари да угасите народната признателност към таланта на един истински българин!Природата си знае работата откъм гасенето на БКП лайнаристите!

28

Анонимен

преди 4 години

В политиката участва в грабежа и разрухата след 1989 г. Като артист има успехи в България, но пак преди 1989 г. защото след 1989 г. киното беше унищожено в България и се принуди да ходи гурбет.

27

Анонимен

преди 4 години

Според мен Стефан е един от най великите, заедно с Кръстьо Сарарфов, Апостол Крамитев. Поклон.